EtusivuSalon kaupungin kesäliikenne 2019

Salon kaupungin kesäliikenne 2019

Salon kaupungin joukkoliikenteessä siirrytään kesäaikaan 3.6.2019. Kesälinjoja ajetaan vuoden 2018 tavoin kahdeksan seutulinjaa ja kaksi paikallislinjaa. Lisäksi on kutsuliikennettä Teijon kansallispuiston suuntaan. Vakiovuoroliikennettä hoitaa J. Vainion Liikenne Oy ja kutsuliikennettä Salon Tilausmatkat Oy.

Etukäteistilauksesta ajettavaa kutsuliikennettä liikennöidään perjantaista sunnuntaihin Salo - Teijo - Mathildedal - Kansallispuisto-reitillä. Tarkemmat tiedot kutsuliikenteestä ja ohjeet tilaukseen löydät sivuiltamme www.salo.fi/kesaliikenne.

Lipputuotteet ja hinnat

Kesäliikenteeseen siirryttäessä käyttöön otetaan Waltti-matkakorttijärjestelmä, jonka myötä lipputuotteet ja matkalippujen hinnat muuttuvat. Uusia Waltti-matkakortteja voi ostaa joukkoliikenteen palvelupisteestämme. Ensimmäisellä ostokerralla hintoihin lisätään korttimaksu 5 e/kortti.

Salossa otetaan käyttöön tasataksa, joten matkan hinta on aina sama kuljetun matkan pituudesta riippumatta. Kutsuliikennettä lukuunottamatta linja-autoissa voi matkustaa joko kertalipulla tai Waltti-matkakorteilla. Kutsuliikenteessä maksutapana käy ainoastaan käteinen raha.

Waltti-matkakorttijärjestelmän myötä lipputuotteiden ikärajat muuttuvat ja jatkossa lapsen lipulla voi matkustaa 7-16-vuotias lapsi. Aikuisen lipputuotteet ovat 17 vuotta täyttäneille. Alle 7-vuotiaat lapset matkustavat veloituksetta.

Bussista ostettavan kertalipun hinta on lapselta 1,70e ja aikuiselta 3,30e. Waltti-matkakortin arvo-ominaisuudella maksettaessa matkan hinta on lapselta 1,55e ja aikuiselta 3,00e. Tarjolla on myös kausikortti, joka on voimassa 30 vuorokautta ensimmäisestä leimauksesta, eikä matkustusmäärää ole lipun voimassaoloaikana rajoitettu. Lapsen kausikortin hinta on 55 e/30vrk ja aikuisen kausikortin
85 e/30vrk. Lipputuotteet sisältävät kahden tunnin ilmaisen vaihto-oikeuden (poislukien kutsuliikenne). Kutsuliikenteen lippuhinnat ovat aikuiselta 6 e/suunta ja aikuisen kanssa matkustavalta lapselta (7-16v) 3 e/suunta.

Kesäliikenteen aikataulut

Kesäliikenteen aikataulut löytyvät Salon kaupungin nettisivujen lisäksi Matkahuollon aikatauluhausta www.matkahuolto.fi ja ne julkaistaan myös kesäkuun alun kaupunkitiedotteessa. Suomenkielisiä sekä englanninkielisiä paperiaikatauluja voi nyt noutaa joukkoliikenteen palvelupisteestä.

Lisätiedot aikatauluista, Waltti-matkalippujen myynti sekä asiakasneuvonta joukkoliikenteen palvelupisteestämme:

Kuljetus M.Vesalainen Oy (Matkahuolto-asiamies)
Vilhonkatu 14, 24240 Salo
02 778 4994
ma - pe klo 8.00 - 18.00
la klo 10.00 - 14.00
su suljettu

Julkaistu: 7.5.2019 14:18

Takaisin

Ajankohtaista