EtusivuTiedote postilakon vaikutuksista Salon kaupungin toimintaan

Tiedote postilakon vaikutuksista Salon kaupungin toimintaan

Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU:n lakot laajenivat maanantaina 25.11. klo 00:00 alkaen postinjakelun, postinkäsittelyn, pakettilajittelun ja postinkuljetuksen lisäksi myös Postin toimihenkilö- ja myymälätehtäviin koko maassa jatkuen 22.12.2019 klo 24.00 saakka.

Kaupunkitiedote

Postilakolla on vaikutusta Salon kaupunkitiedotteen jakeluun. Arvion mukaan jakeluun on odotettavissa useamman viikon viivästys. Lehti on luettavissa osoitteessa www.salo.fi/kaupunkitiedote 28.11. alkaen. Lehtiä on rajallisesti jaossa myös palvelupisteissä 29.11. alkaen.

Myyntilaskut

Lakon aikana kaikki verkkolaskut lähtevät normaalisti eteenpäin. Paperilaskuja ei lakon aikana toimiteta asiakkaille ja niiden eräpäiviin tehdään tarvittavat muutokset. Salon kaupungilta päivämäärällä 7.11. tai myöhemmin lähteneet laskut eivät mene perintään postilakon aikana.

Normaalin käytännön perintätoimenpiteet aloitetaan tarvittaessa vasta, kun lakko ja sen aiheuttamien jakeluviivästysten purku ovat ohi.

Ostolaskut

Paperilla Salon kaupungin laskutusosoitteisiin lähetetyt laskut eivät lakon aikana välity skannauspalveluun, verkkolaskut tulevat normaalisti kaupungin järjestelmään. Salon kaupunki toivoo ensisijaisesti verkkolaskua. Verkkolaskun käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely. Mikäli toimittajalla ei ole mahdollisuutta lähettää verkkolaskua, on heillä mahdollista käyttää verkkolaskun laatimiseen maksutonta verkkolaskuportaalia, joka löytyy osoitteesta https://www.laskuhotelli.fi/portaali. Lisätietoa ja käyttäjätunnuksen verkkolaskuportaaliin saa Sarastia Oy:n asiakaspalvelusta.

Lisätietoja talouspalveluissa antaa Marjo Hulvela, , 02 778 2285

Päätökset ja muut tiedoksiannot

Tiedoksiantoja, joiden antopäivämäärällä on merkitys päätöksen lainvoimaisuuteen tai jotka ovat kiireellisiä, annetaan sähköpostitse tai henkilökohtaisesti.

Lisätietoja antavat asianomaisen palvelualueen viranhaltijat tai hallintopäällikkö Satu Mamia, 044 778 2022 tai vs. kaupunginlakimies Mikko Heiskanen, 044 778 2044.

Julkaistu: 25.11.2019 11:14

Takaisin

Ajankohtaista