EtusivuAjankohtaistaLiikuntapalvelujen kesän Liikuntaopas

Liikuntapalvelujen kesän Liikuntaopas

Kesäajan ohjelma ja mm. liikuntapaikkojen kesän aukioloajat Liikuntaoppaasta

Kesän Liikuntaoppaassa esimerkiksi:

Puistojumpat
Puistojumppien maksu suoritetaan liikunnan arvokortilla (kertahinta 3,50e) tai puistojumpan kausi-kortilla (30e). Kortteja voi ostaa alueellisista palvelupisteistä, Salon uimahallista (Anistenkatu 6) ja kaupungintalon infopisteestä (Tehdask.2). HUOM! Taidemuseo Veturitallilta voi ostaa puistojumppakortteja ja viiden sekä kymmenen kerran arvokortteja Veturitallin aukioloaikoina uimahallin ke-säsulun ajan 21.6.-28.7. Jumppaan ilmoittaudutaan paikan päällä näyttämällä ohjaajalle etukäteen hankittua korttia. Jumppiin on säävaraus ja ota mukaan oma jumppa-alusta/pyyhe ja juomapullo.

o Puistojumppa Salo Paukkulan nurmikentällä, os. Halikontie 2.
Tiistaisin ja torstaisin klo 19-20. Ajalla 28.5.- 8.8. 2019

o Puistojumppa Perniö entisen kunnantalon viereisessä puistossa, os. Lupajantie 8.
Maanantaisin klo 18.30.-19.30. Ajalla 27.5.-5.8.2019

Aamuvirkkujen aamutreeni
Neljänä tiistaiaamuna klo 6.30 - 7.30 niille, jotka ovat tottuneet rasittamaan itseään ja kaipaavat treeniseuraa aamun varhaiselle tunnille. Ei ennakkoilmoittautumista. Maksuton.
Treeniajankohdat ja paikat ovat seuraavat:

o Tiistaina 28.5.
Porrastreeni Uskelan portailla. Lähtö Kellonsoittajankadun päässä Uskelan portailla.

o Tiistaina 4.6.
Aamulenkki juosten, sisältäen myös polkujuoksua. Lähtö Tupurin kuntoparkki.

o Tiistaina 11.6.
Ulkokuntosali treeni. Urheilupuiston perhepuiston vieressä ulkokuntoilutelineillä.

o Tiistaina 18.6.
Aamulenkki juosten. Lähtö Salohallin edestä.

Kaiken kansan pesis
Paukkulan hiekkakentällä, os. Halikontie 2. Keskiviikkoisin klo 18-19.30, ajalla 29.5.-14.8.
Ei ennakkoilmoittautumisia, maksuton.

Naisten kesälentopallo
Moision koulun (os. Uskelankatu 13) liikuntasalissa. Leppoisaa harrastelentopalloa naisille. Ryhmä tarkoitettu jonkin verran lentopalloa harrastaneille. Keskiviikkoisin 8.5.-14.8. klo 19-21. Hinta 20e. Ilmoittautuminen Hellewiin 3.4. klo 17.

Pyöräily / Perniö
Ajalla 7.5.-24.9.2019 tiistaisin klo 17.30. Leppoisaa pyöräilyä porukassa erilaisia lenkkejä eri puolilla Perniötä. Lähdöt ent. Perniön kunnantalolta. Ei ennakkoilmoittautumista, maksuton.

Unelmien liikuntapäivä 10.5.2019 tapahtumat

www.unelmienliikuntapäivä.fi sivulla kaikki Salon tapahtumat, tässä vapaa-aikapalveluiden tapahtumia:

  • Aamuvirkut Uskelanportailla Ylös, ulos ja Uskelanportaille klo 7-8. Aloita "Unelmien liikuntapäivä" liikkumalla ennen muita. Voit tehdä harjoituksen kävellen, juosten tai molempia sopivasti vaihdellen. Harjoitus voi olla pituudeltaan paikalle tutustumaan tulemisen ja tunnin väliltä. Uskelanportaat sijaitsevat kirkkopuistossa Kellonsoittajankadun päässä. Mukana Unelmien liikuntapäivää aloittelemassa liikuntapalveluiden liikunnanohjaaja. Lisätietoja liikunnaohjaajalta virpi.lehto@salo.fi
  • Halikonlahden lintupolulla opastettu retki klo 9-11 Filosofian maisteri Jouni Tittonen kertoo lintuharrastuksesta, lintukevään tilanteesta, bongauksesta ja rengastuksesta. Halikonlahden lintupolku lähtee Satamakadulta Halikonjokisuun kohdalta Timalitornin puomilta, kiertäen vedenpuhdistamon altaat lintutornien ja kannaksen kautta palaten takaisin Satamakatua pitkin lähtöpaikkaan. Polun lähtöpaikalla sijaitsee P-alue. Lähtöpaikka sijaitsee noin 3 kilometrin päässä Salon keskustasta. Lähtöpaikalle ei ole virallista osoitetta. Järj. Ympäristönsuojelu ja liikuntapalvelut
  • Opastus Viitankruunun muinaispolulla Arkeologi Anna Väänänen opastaa 10.5. klo 10-11 muinaispolulla. Ennakkoilmoittautumiset ja tiedustelut 2.5. mennessä, os. anna.vaananen@salo.fi. Mukaan mahtuu 20 osallistujaa (parkkipaikka rajallinen). Muinaispolku kulkee metsäpolkua pitkin Viitankruunun muinaismuistoalueella ja päättyy kolmelle pronssikautiselle hautaröykkiölle. Reitin varrella on sekä rehevää kuusimetsää että korkeammalla kuivaa kangasmetsää, jossa kasvaa käppyrärunkoisia mäntyjä. Viitankruunun muinaispolku lähtee Merikulmantieltä (osoite noin Merikulmantie 255). Lähtöpaikan koordinaatit ovat P 60° 21,558´ ja I 23° 5,380´
  • Kävelykierros Urheilupuistossa klo 16-17 tutustutaan Urheilupuistoon leppoisasti kävellen ja tarinoita kuunnellen. Reitti on esteetön. Oppaana Pirkko Frey, Salon Oppaat ry. Lähtö sijaitsee Perniöntie 7 (Urheilutalo) kohdalla yleisurheilukentän vieressä olevan opastaulun luota.
  • Muuttuva kaupunkikuva -kävelykierros klo 11.30-12.30. Lähtö kaupungintalon edestä. Reitti on esteetön.
    Kävelykierros keskustassa. Sopii kaikenikäisille, hidastempoinen. Oppaana kulttuurituottaja Jouko Kivirinta.
  • Kulttuurikävely Halikossa klo 13-14, lähtö Armfeltin patsaalta kirjaston edestä. Reitti on esteetön. Oppaana kulttuurituottaja Jouko Kivirinta ja liikunnanohjaaja Jani Nurmi.

Julkaistu: 22.3.2019 13:17

Takaisin