EtusivuAjankohtaistaLasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelman jalkauttava Mitä kuuluu? –teemavuosi käynnistyi

Lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelman jalkauttava Mitä kuuluu? –teemavuosi käynnistyi

Salon kaupunginvaltuusto hyväksyi Salon kaupungin lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelman vuosille 2017 - 2020 joulukuussa 2017. Lukuvuoden 2019 - 2020 aikana suunnitelmaa jalkautetaan kouluihin, koteihin ja koko kaupunkiin Mitä kuuluu? -teeman kautta.

Teemavuosi alkoi 16.8.2019 kaupungintalolla järjestetyllä avajaistilaisuudella, jossa esitettiin työpajatoiminnan nuorien toteuttama video lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelmasta. Nuoret ovat kuvanneet materiaalia muun muassa lapsille, nuorille sekä heidän perheilleen tarjottavista palveluista Salon eri kaupunginosissa. Video esitettiin samanaikaisesti myös kaikissa Salon peruskouluissa, lukioissa ja ammattioppilaitoksissa.

Teeman kautta halutaan haastaa kaikki lasten ja nuorten parissa toimivat työntekijät, vapaaehtoistyöntekijät, kaupungin viranhaltijat, luottamushenkilöt sekä ennen kaikkea vanhemmat ja huoltajat kysymään lapsilta ja nuorilta Mitä kuuluu?.

Mitä kuuluu?- teeman tunnusmusiikkina on saatu lupa käyttää Apulanta-yhtyeen Toni Wirtasen tekemää Mitä kuuluu -kappaletta. Kappale, teemaan suunniteltu logo, t-paidat, rintamerkit ja sisustuskirjaimista muodostettu lause - Mitä kuuluu? - näkyy muuan muassa salolaisissa kouluissa, nuorisotiloissa ja kaupungintalolla.

Mitä kuuluu?- teemaa pidetään näkyvästi esillä lukuvuoden 2019 - 2020 aikana ja sitä kehitetään eteenpäin koko kaupungin voimin lapsia, nuoria ja heidän perheitään kuunnellen.

Mitä kuuluu?- teeman suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

Työpajatoiminnan nuorien toteuttama video lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelmasta


Lisätietoja:
Nuorisopalvelupäällikkö Johanna Paananen, 02 778 4800, johanna.paananen@salo.fi
Opetuspäällikkö Inkeri Lahti, 02 778 4688, inkeri.lahti@salo.fi

Julkaistu: 16.8.2019 11:52

Takaisin