EtusivuAjankohtaistaTIER tuo sähköpotkulaudat Salon Power Cupiin

TIER tuo sähköpotkulaudat Salon Power Cupiin

TIER Mobility, Euroopan johtava kevyiden sähköajoneuvojen vuokrauspalveluita tarjoava yritys, tuo sähköpotkulautatoimintansa Saloon 1. päivä kesäkuuta alkaen noin viikon mittaiseksi jaksoksi. Tuomalla sähköpotkulautansa Saloon, TIER:in on tarkoitus helpottaa liikkumisjärjestelyitä kaupungissa järjestettävän Power Cup turnauksen yhteydessä, sekä tarjota salolaisille mahdollisuuden tutustua sähköpotkulautoihin.

"Olemme iloisia voidessamme laajentaa palveluitamme Saloon ja tarjota sekä Salon asukkaille että Power Cup:in kisavieraille mukavan ja vastuullisen vaihtoehdon kaikenlaiseen liikkumiseen kaupunkiympäristössä. Mielestämme on mukavaa, että myös pienemmissä kaupungeissa ihmisillä on mahdollisuus kokeilla palveluamme. TIER:in tarkoituksena onkin tarjota sähköpotkulaudat lisävaihtoehtona henkilöauton ja joukkoliikenteen rinnalle sekä niiden jatkeeksi kaupunkiympäristössä liikkumiseen", kertoo Elina Bürkland, TIER Turun toiminnanjohtaja.

TIER tekee tiivistä yhteistyötä Salon kaupungin sekä Power Cup turnauksen paikallisjärjestäjän kanssa ja keskittyy miellyttävän ja vastuullisen kokemuksen tuottamiseen. "Power Cup on oivallinen tilaisuus testata sähköpotkulautojen käyttöä Salon kaupunkiympäristössä. Sähköpotkulaudat luovat nopean ja ekologisen lyhyen matkan siirtymisvaihtoehdon", kommentoi Petri Virtanen, Salon yhdyskuntatekniikan kaupungininsinööri.

TIER sähköpotkulautojen alueellinen sijoittelu Salossa on suunniteltu yhdessä kaupungin kanssa, jossa pääasialliset kohteet ovat kaupungin ydinkeskustan sekä liikuntapuiston läheisyydessä. Alueelliset erityispiirteet huomioidaan muun muassa automaattisten nopeusrajoitusten sekä pysäköintikieltoalueiden muodossa, muun muassa turnauksen tapahtumapaikkana toimivan Urheilupuiston alueella on potkulautojen pysäköinti kielletty.
TIER panostaa toimintajaksoon taloudellisesti tarjoten lisäresursseja onnistuneen kokeilun mahdollistamiseksi.

TIER:in tiedote.

Lisätietoja antaa yhdyskuntatekniikan kaupungininsinööri Petri Virtanen, 044 778 5201,

Julkaistu: 4.3.2020 08:01

Takaisin