Vuokra-asunnot

Salon Vuokratalot Oy:n asunnot

Salon kaupunki omistaa Salon Vuokratalot Oy:n, jolla on rivi- ja kerrostaloasuntoja eri puolella Salon kaupunkia. Salon kaupunki omistaa lisäksi osake-enemmistön Kiinteistö Oy Tiilitehtaanpihasta, jolla on myös vuokrattavia kerrostaloasuntoja. Näiden asuntojen isännöinti hoidetaan Lounaismaan OP-Kiinteistökeskus Oy:ssä osoitteessa Turuntie 8, 24100 Salo.

Talotyyppeihin ja asuntojen sijaintiin pääset tästä linkistä.

Edellä mainittuja asuntoja haetaan toimittamalla asuntohakemus liitteineen Lounaismaan OP-Kiinteistökeskus Oy:lle osoitteessa Turuntie 8, 24100 Salo. Hakemuslomakkeita saa em. toimistosta tai sen voi myös tulostaa alla olevasta linkistä.

Lounaismaan OP-Kiinteistökeskus Oy ISA
Elina Vallenius

044 7701346 / 010 256 1146
www.salonvuokratalot.fi

Kaupungin suoraan omistamat asunnot

Salon kaupunki omistaa suoraan joitakin asuntokohteita eri puolilla kaupunkia. Näitä asuntoja voi kysellä Salosta kaupungintalolta, yhteystiedot alla. Hakemuslomakkeita näihin asuntoihin voi tulostaa alla olevasta linkistä tai niitä voi noutaa kaupungin palvelupisteistä.

Kaija Kanervisto

02 778 5505

Asuntohakemuslomake

Kaikkiin hakemuksiin liitetään todistus kuukausituloista sekä verotustodistus viimeksi toimitetusta verotuksesta. Asunnon tarve on syytä perustella hakemuksessa. Hakemus on voimassa kolme kuukautta ja sen voimassaoloa voi jatkaa esimerkiksi puhelimitse tai sähköpostilla.

KAS asunnot

KAS asunnot logo

Vapaat vuokra-asunnot


KAS asunnot/ vuokraus
09 3154 9632, arkisin klo 12-15

www.kas.fi