EtusivuLiikenne ja kartatPäällystystöitä Turuntiellä ja Helsingintiellä

Päällystystöitä Turuntiellä ja Helsingintiellä

Päällyste Turuntiellä ja Helsingintiellä on pahoin urautunut ja on siksi tämän vuoden päällystysohjelmassa. Uudelleen päällystettävä osuus on Helsingintiellä Oskarinkadulta Salon sillalle ja Turuntiellä Salon sillalta Hämeentielle.

Tämän hetkisen (20.5.2020) tiedon mukaan vanhan asfaltin poisjyrsintä aloitetaan keskiviikkoaamuna 27.5. ja työ kestää loppuviikon. Päällystystyöt alkavat viikon 23 alussa. Alustavan aikataulun mukaan työ on valmis 7.6. mennessä (muutokset aikatauluun ovat mahdollisia).

Helsingintiellä ja Turuntiellä olevia kadunvarren pysäköintiruutuja joudutaan sulkemaan ja pysäköintiä rajoittamaan sekä jyrsintä- että päällystystöiden yhteydessä. Sivukaduilla on pysäköintiruutuja liikkeissä asiointia varten. Pysäköintiruutuja otetaan käyttöön heti sitä mukaa kun jyrsintä- ja asfaltointityöt etenevät.

Paikalla on liikenteenohjaus, mutta toiveena on että vältettäisiin tarpeetonta liikennettä työskenneltävällä alueella työn sujuvoittamiseksi sekä turvallisuuden takaamiseksi. Liikennettä voidaan joutua myös ohjaamaan sivukaduille kiertämään työkohteen.

Tiemerkinnät pyritään tekemään mahdollisimman pian päällystystöiden jälkeen, eikä siitä aiheudu liikenteelle merkittävää haittaa.

Pahoittelemme työstä aiheutuvaa häiriötä.

Lisätiedot:
Katumestari Markus Romppanen
044 778 5352,

Julkaistu: 20.5.2020 12:43

Takaisin