Hyppää sisältöön

Sosiaalipäivystys

Varsinais-Suomen hyvinvointialue järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut 1.1.2023 alkaen. Salon asukkaille tarjottavat palvelut ja toimipisteet säilyvät ennallaan, mutta näiden sivujen sisältöä ei enää päivitetä. Ajankohtaisin tieto löytyy osoitteesta varha.fi.

Katso ajankohtaisin tieto täältä

Sosiaalipäivystys Salossa virka-aikana

Sosiaalipäivystyksen tavoittaa kiireellisiä ja välttämättömiä toimenpiteitä vaativissa tilanteissa  Hätäkeskuksen kautta (112) vuoden jokaisena päivänä ympäri vuorokauden tai numerosta 044 778 3121 maanantaista perjantaihin klo 8.30-15.00.

Lapsen huoltoon, tapaamiseen ja elatukseen liittyvät asiat eivät pääsääntöisesti kuulu sosiaalipäivystykseen, vaan ne tulee hoitaa virka-ajalla lastenvalvojien kanssa.

Sosiaalipäivystys virka-ajan ulkopuolella

Sosiaalipäivystystä järjestetään virka-ajan ulkopuolella kiireellisen ja välttämättömän avun turvaamiseksi. Salon virka-ajan ulkopuolisesta päivystyksestä vastaa Turun sosiaalipäivystys, jonka tavoittaa numerosta 02 2626 003. Sosiaalipäivystykseen saa edelleen yhteyden myös Hätäkeskuksen (112) kautta.

Lomakkeet

Täydentävän ja ehkäisevän toimeentulotuen hakemus löytyy toimeentulotuen sivulta.

Sähköiset lomakkeet

Varsinais-Suomen hyvinvointialueen sivuilta löytyvät linkit kaikkiin muihinkin sähköisiin lomakkeisiin, kuten ennakollinen lastensuojeluilmoitus ja täydentävän/ehkäisevän toimeentulotukihakemus.

Siirry Varhan sähköinen asiointi ja lomakkeet -sivuille