EtusivuSosiaali- ja terveyspalvelutTerveyspalvelutFysioterapeutin suoravastaanotto Salon terveyspalveluissa 2.9.2019 alkaen

Fysioterapeutin suoravastaanotto Salon terveyspalveluissa 2.9.2019 alkaen

Fysioterapeutin suoravastaanotto on tarkoitettu tuki- ja liikuntaelinoireisille asiakkaille.

Asiakkaiden on mahdollista päästä fysioterapeutin suoravastaanotolle kaikilta Salon terveysasemilta hoitajan tekemän hoidon tarpeen arvioinnin perusteella. Tarvittaessa ota yhteyttä oman terveysasemasi ajanvaraukseen.

Fysioterapeuttien suoravastaanottotoiminnassa asiakas voi tulla suoraan fysioterapeutin vastaanotolle lääkärikäynnin sijaan. Suoravastaanottotoiminnalla pyritään nopeuttamaan asiakkaan hoitoon pääsyä, vähentämään lääkärivastaanottojen jonoja, lyhentämään sairauspoissaoloja, kun tuki- ja liikuntaelinoireiset pääsevät mahdollisimman nopeasti kuntoutumista edistävään arvioon ja ohjaukseen. Näin pyritään ennaltaehkäisemään vaivojen pitkittymistä ja kroonistumista.

Suoravastaanottofysioterapeutti tutkii, arvioi ja ohjaa asiakkaalle tilanteeseen sopivat omahoito-ohjeet sekä tarvittaessa konsultoi lääkäriä. Fysioterapeutti voi kirjoittaa selvityksen työkyvyttömyydestä 1-3 päivän ajaksi ja suositella reseptivapaita kipulääkkeitä.

Fysioterapeuttien suoravastaanotot 2.9.2019 alkaen ovat pääterveysasemalla, läntisellä terveysasemalla ja Halikon terveysasemalla.

Julkaistu: 17.7.2019 13:00

Takaisin