EtusivuTyö ja yrittäminenNuoret 4H-yrittäjät esillä Salon torilla kesällä

Nuoret 4H-yrittäjät esillä Salon torilla kesällä

Salon torilla sijaitsevasta kaupungin matkailuneuvonnan kontista voi kesällä käydä hankkimassa uuden kampauksen tai varata ajan meikkaukseen tai geelikynsien laittoon kesän juhlia ajatellen. Myynnissä on mm. keppihevosia, postikortteja, kasvomaalauksia lapsille sekä tilauksesta muotokuvia.

Salossa on paljon innokkaita nuoria, jotka työllistävät itsensä kesäisin tai koulun ohella oman 4H-yrityksen kautta. Kaupunki ja Salon 4H-yhdistys halusivat yhdessä tarjota nuorille yrittäjille mahdollisuuden tuoda esille 4H-yrittäjyyttä kesätorilla. Torilla voi tavata mm. seuraavat yritykset:

To 21.6. A.L.Art
To 28.6. Middlet beauty
To 5.7. Eliart Instagram @ea_eliart
Ti 10.7.Designs by Rask
To 16.8. ja to 23.8. Alman Hepat

Iltatoritorstaisin nuoret ovat torilla klo 16-20. Muina päivinä klo 9-14. Ostosten lomassa voi samalla kysyä millaista yrittäjyys on ja miten siinä pääsee liikkeelle. Muihin salolaisiin 4H-yrityksiin voit tutustua Salon 4H-yhdistyksen sivuilla sekä tarkistaa tarkemmat kesän aikataulut. Salon 4H-yhdistys on iltatorilla 9.8. esittäytymässä, jolloin on myös hyvä poiketa kysymään lisää.

Helppo tapa kokeilla, millaista on olla yrittäjä

4H-yritys on toimiva paketti nuorelle. 4H-yrityksen voi perustaa 13-28 -vuotias nuori. Omat ansiot ovat tärkeitä, mutta yrittäjyydessä innostavat myös omien ideoiden toteuttaminen, vapaus valita työajat, luovuus ja oppiminen. Yrityskurssi antaa perustiedot yrittäjyyteen ja matkan varrella henkilökohtainen yritysohjaaja opastaa eteenpäin. Seuraava 4H-yrityskurssi järjestetään Salossa 8.9. eli siitä starttaavat seuraavat 4H-yritykset.

Lisää tietoa 4H-yrittäjyydestä löytyy yhdistyksen sivuilta.

Lisätiedot:
Janina Mäkinen, 044 777 8535, , Salon 4H-yhdistys
Riikka Nurmi, 044 778 7708, , Salon kaupunki, yrittäjyyskasvatus

Julkaistu: 14.6.2018 08:25

Takaisin