Hyppää sisältöön

Liikuntahaasteet

Nyt haastetaan itsemme, naapurit, perheenjäsenet, työkaverit, ystävät erilaisiin liikuntahaasteisiin!

Osallistu haastepyöräily -kampanjaan 1.5.-27.6.2021

Kevät ja kesä ovat pyöräilyn aikaa! Salo on mukana Varsinais-Suomen haastepyöräilyssä. Kuten nimikin sanoo, niin kyse on pyöräilyhaasteesta, johon voit osallistua haastamalla mukaan tuttavan, työyhteisön, naapurikylän tai sitten ihan vaan itsesi. Pyöräilysuorituksia voi kirjata ja seurata koko kampanjan ajan mobiilisovelluksella (ladattavissa ilmaiseksi googlen play kaupasta/app storesta > Haastepyöräily). Vaihtoehtoisesti voit täyttää pyöräilysuorituksesi alla olevalle lomakkeelle ja palauttaa se lähimpään kirjastoon (kirjaston aukioloaikana) tai liikuntatoimiston postilaatikkoon (os. Perniöntie 7) 30.6. mennessä. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan palkintoja kampanjan päätteeksi. Kilpailua käydään myös eri kuntien välillä eli nyt kaikki mukaan ja tehdään Salosta paras pyöräilykunta!

Haastepyöräily kortti 2021 (pdf)

Viisi vireää kuukautta

Tammi-toukokuun haasteen aikana jokainen voi muovata kuukauden teemaa itselleen sopivaan muotoon. Otat omaan hetkeen ja tilanteeseen parhaiten sopivat vinkin käyttöön. Me annamme kuukaudelle teeman ja jokaisen kuukauden aikana jaamme työikäisten liikunnan sivulla aiheeseen liittyvää tietoa, vinkkejä sekä tehtäviä. Sinä päätät, mitä ja miten paljon teet. Kokeile rohkeasti myös uutta ja tuntematonta. Muista, että kaikki mitä teet enemmän kuin ennen, on hyväksi omalle terveydelle ja hyvinvoinnille.

Mennääs ulos – luontoliikuntahaaste perheille

Salon liikunta- ja kulttuuripalvelut ovat suunnitelleet perheille suunnatun luontoliikuntahaasteen. Mennääs ulos! -haasteen toivotaan tuovan perheille uusia näkökulmia yhteisiin ulkoiluhetkiin ja löytöretkiin kotikulmilla.

Tutustu haasteeseen www.salo.fi/mennaasulos

Yhteystiedot

Liikunnanohjaaja
Saku Nikkanen
saku.nikkanen@salo.fi
02 778 4709