Hyppää sisältöön

Maailman paras syysloma

Salon kaupungin liikunta-, kulttuuri-, kirjasto- ja nuorisopalvelut sekä kansalaisopisto tarjoavat taas viikolla 42 laajan kattaukset tekemistä ja kokemista lapsille ja nuorille.

Katso koko ohjelma ja ilmoittautumislisätiedot tältä sivustolta!

Maailman parhaan syysloman ohjelmassa mm. viidelle liikuntahallille ulottuva liikunta-, kulttuuri- ja  nuorisopalveluiden hallikiertue! Hallikiertueen tapahtumien ohjelmassa on erilaisia liikunta- ja pelailupisteitä, pop-up nuokkari  sekä kädentaito- ja animaatiopajoja. Ohjelma on aamupäivisin klo 10-12 suunnattu alakouluikäisille (n. 7-12 vuotiaat) ja iltapäivisin klo 12-14 yläkouluikäisille (n.13-17 -vuotiaat).

Tämän lisäksi tarjolla on viikon aikana helmikorupajoja, vesipeuhua, pienten lasten ja vanhempien peuhu, elektroniikkamuseon robotti- ja juotospajoja, yleisöluisteluita, luontoretkiä, katutaidepaja, skeittaustyöpaja, Sadun siivin -konsertti, taidenäyttelyitä, kädentaitojen syyslomaleiri, Syysloma on lukuloma -kampanja ja satuhetkiä kirjastossa sekä Steissillä erikoisohjelmaa koko viikon!

Iloisesti tervetuloa mukaan!

Syysloman tarjontaa:

Nuorisopalveluiden syysloman ohjelma

Nuorisopalveluiden syysloman ohjelma on täynnä toimintaa, työpajoja, uuden opettelua, yhdessäoloa ja hauskanpitoa! Kaikki toiminnot ja työpajat ovat osallistujille maksuttomia. Tehdään yhdessä maailman paras syysloma!

Ilmoittautuminen työpajoihin ja retkiin ajalla 27.9. klo 9.00- 10.10. klo 18.00.

Päivitys 12.10.2021: Sähköistä ilmoittautumista jatkettu toteutuvien työpajojen/retkien osalta 17.10. klo 18.00 asti. Työpajan mahdollisesta peruuntumisesta on ilmoitettu osallistujille sähköpostitse.

Lisätietoja syysloman ohjelmasta antavat nuorisotyön suunnittelijat Maisa Heinonen, maisa.heinonen@salo.fi, p. 044 778 4664 ja Mariia Silfver, m­­­­­­ariia.silfver@salo.fi, p. 044 778 4826

Muiden toimijoiden järjestämää syyslomaohjelmaa Salossa: