Hyppää sisältöön

Kesäkaara liikkeellä koko kesän

Kesäkaara liikkeellä ajalla 1.6.- 6.8.2021, maanantaista perjantaihin klo 16-22.

Tilaa oman porukan huviksi sinne missä ikinä oletkin nuorisopalvelujen Kesäkaara nuorten keskus Steissin snapista @Steissisalo, Instagramista @nuortenkeskus_steissi tai suoraan Kesäkaaran oman puhelimen kautta numerosta 050 3041508. Voit toivoa itsekin mitä Kesäkaara voisi sisältää tilauksen yhteydessä!

Kesäkaara sisältää muun muassa: 2kpl mukavia aikuisia nuoriso-ohjaajia, erilaisia pihapelejä, JBL:n matkakaiutin musiikin kuunteluun, skeittilautoja, skuutteja, hengailuun mahdolliset tarpeet, pallopeleihin tarkoitettuja erilaisia palloja ja paljon muutakin ekstraa!

Kesäkaara on vapaasti tilattavissa maanantaisin, keskiviikkoisin sekä perjantaisin. Tiistaisin ja torstaisin kesäkaara on sovituilla paikoilla ympäri Saloa omalla erityisellä ohjelmallaan. Kesäkuussa kaarasta paljastuu pakohuone, sekä hieno potkulautarata.

Salon paras kesäkisa -kiertue kesäkuussa 2021

Onko sinusta kesäkisan voittajaksi? Kokoa 2-3 hengen tiimi ja tule testaamaan pystyttekö läpäisemään tehtäväradan, ja jos niin missä ajassa! Voittajilta vaaditaan ennen kaikkea nokkeluutta, ketteryyttä ja ehdottoman saumatonta tiimityötä.

Leikkimieliseen kilpailuun ovat tervetulleita 11-17- vuotiaat nuoret. Kesäkisa –kiertue kiertää eri puolilla Saloa. Järjestäjänä Salon kaupungin nuorisopalvelut ja liikuntapalvelut

ma 7.6. Kuusjoen koulu
ti 8.6. Kiskon nuorisotila Huudi
to 10.6. Inkereen koulu
pe 11.6. Tupuri, koulun kenttä
ma 14.6. Särkisalo, Meripirtti
ti 15.6. Muurlan koulu
to 17.6. Kiikala, Komisuon koulu
pe 18.6. Märynummi, koulun viereinen kenttä
ma 21.6. Halikko, Armfeltin koulu
ti 22.6. Suomusjärven nuorisotila

Huom! Ilmoittautuminen päättyy edellisenä arkipäivänä klo 14.00.

Kesäkisan ilmoittautuminen

Lisätietoja kisasta antaa maisa.heinonen@salo.fi,
puh 044 778 4664

KesänKuviot kylillä ja keskustassa

Skeittikirppis, työpajoja, aarteenetsintää, yllätyksiä, somehaasteita, pelikavereita…ja paljon muuta! Kaikille löytyy mukavaa kesätekemistä yhdessä tai erikseen.

Seuraa Instagramissa ja Facebookissa tilejä @nuortenkeskus_steissi ja Salon nuorisopalvelut, ja saat aina uusimmat tiedot tapahtumista.

Kesänkuviot 2021 aikataulu

Kaikki retket, tapahtumat ja työpajat ovat suunnattu 9-17-vuotiaille nuorille, ja ovat maksuttomia. Tervetuloa mukaan!