EtusivuVapaa-aika ja matkailuMyyjähaku Meritalon museon jouluun 2019

Myyjähaku Meritalon museon jouluun 2019

Meritalon museon tunnelmalliset joulumyyjäiset järjestetään viikonloppuna 14.-15.12.2019 kello 10-16. Tapahtuma luo taiteen täyteisen, aisteja kutkuttavan ja sydäntä lämmittävän polun kohti joulua, tarjoaa yleisölle mahdollisuuden löytää uniikkeja tapoja muistaa lähimmäistä ja antaa samalla tilaisuuden tutustua paikallisiin taiteen ja kulttuurin tekijöihin.

Myyjähaku käynnissä 20.lokakuuta saakka - tule mukaan!

Kutsumme Salossa ja Salon seudulla asuvia eri alojen taiteilijoita, muotoilijoita, käsityöläisiä ja lähituottajia hakemaan myyjiksi tapahtumaan. Erityisesti toivomme pöytien täyttyvän menneen ajan ja vanhan talon henkeä esiintuovilla, kierrätyspohjaisilla, eri sukupolville sopivilla ja kukkaronkestävillä tuotteilla ja teoksilla.

Sisätiloissa pöytäpaikan hinta on 30 euroa / päivä, 50 euroa / viikonloppu. Kylmän kuistin ja pihan myyntikojujen hinnat 20 eur / päivä, 35 eur / viikonloppu. Pöytäpaikan voi myös halutessaan jakaa.

Lyhyet, vapaamuotoiset hakemukset esittelyineen (myyjä, yhteystiedot, kuvaus myyntituotteista / linkki verkkosivuille) voi toimittaa sunnuntaihin 20.10. mennessä osoitteeseen suvi.aarnio@salo.fi. Jos hakijoita on enemmän kuin paikkoja, Salon kaupungin kulttuuripalveluiden väki vastaa myyjävalinnoista. Valinnoista ilmoitetaan kaikille viikon 43 aikana.

Lisätietoja arkisin kello 10-14:

kulttuurituottaja Suvi Aarnio
Salon kaupunki, Kulttuuriasiain yksikkö
p. 02 778 4982
suvi.aarnio@salo.fi

meritalon_museo_joulu.jpg

Julkaistu: 30.9.2019 08:13

Takaisin