EtusivuVapaa-aika ja matkailuTiedote liikuntapalvelujen toiminnasta

Tiedote liikuntapalvelujen toiminnasta

Liikuntapalvelujen hallinnon ja suunnittelun työntekijät ja ulkoliikuntapaikkojen työntekijät palaavat töihin torstaina 14.5.

Ulkoliikuntapaikkojen osalta asiakaspalvelua saa 14.5. alkaen numerosta 02 778 4725 tai liikuntapaikkamestareilta. Ulkoliikuntapaikat avataan seuroille ja yleisölle pääsääntöisesti maanantaina 18.5. tai kun liikuntapaikkojen käyttöturvallisuus on varmistettu. Pukutilat ovat suljettuina toukokuun ajan.

Kaikkien ulkoliikuntapaikkojen käyttäjien tulee noudattaa valtioneuvoston ja terveysviranomaisten voimassa olevia määräyksiä ja linjauksia mm. turvaväleihin, kokoontumisrajoituksiin ja omaan terveydentilaansa liittyen eli vain terveenä liikutaan.
Saunalliset uimarannat avataan 1.6. ja saunattomat uimarannat 8.6. Uimarantojen saunojen ja sisäliikuntapaikkojen avaamisen osalta odotamme lisäohjeita aluehallintovirastolta ja palaamme asiaan myöhemmin, mutta toukokuun ajan nämä ovat varmasti suljettuina.

Liikuntatoimistossa kuntalaisia ja yhdistyksiä palvelevat 14.5. alkaen liikuntasuunnittelijat, viestintäsihteeri ja toimistosihteeri vapaa-aikajohtajan lisäksi. Liikunnanohjaajat palaavat töihin 25.5. Kesätoiminnan ja syksyn toiminnan suunnittelu alkaa myös ensi torstaina.

Kesätoiminta käynnistyy kesäkuun alussa ja siitä tiedotetaan (mm. ilmoittautumisten osalta) niin pian kuin mahdollista nettisivujen, lehti-ilmoitusten ja Wilman avulla. Syksyn tilavuorojen anomisesta tiedotetaan toukokuun aikana. Maksuhyvityksistä ja vuosikorttien aikahyvityksistä päätetään vapaa-ajan lautakunnassa 14.5. ja tiedotetaan tämän jälkeen.

Turvallisia ulkoliikuntahetkiä kaikille!

Julkaistu: 7.5.2020 13:55

Takaisin