EtusivuVapaa-aika ja matkailuKulttuuriTeatterivintin kesäkonserttisarja - Elävää kulttuuria Rikalanmäeltä

Teatterivintin kesäkonserttisarja - Elävää kulttuuria Rikalanmäeltä

Kesä on vihdoin kauneimmillaan ja elämykset odottavat kokijoita! Rikalanmäen Teatterivintin kesäkonserttisarja tuo yleisölle mahdollisuuden nauttia paikallisten muusikoiden esityksistä joko paikan päällä tai kotoa käsin. Ohjelmistossa on muun muassa nykykansanmusiikkia, lastenlauluja ja yhteislaulua. Teatterivintin kesäkonserttisarjan toteuttavat yhteistyössä Salon kaupungin yleiset kulttuuripalvelut sekä Teatteri PROvinssi.

Konserttisarjan avasi viime viikolla (ti 9.6.) pelimanniorkesteri Orivesi All Stars. Konsertin voit katsoa tallenteena KulttuuriSalon YouTube -kanavalta.

Sarja jatkuu seuraavin konsertein, lämpimästi tervetuloa!

******

Su 28.6.2020 klo 13.00 Malla ja Roope Pelo & Heikki Laaksonen - lastenkonsertti


Malla Pelo on musiikin varhaiskasvattaja, pianonsoitonopettaja ja montessoriohjaaja. Hän on ollut töissä mm. Helsingin Konservatoriossa, Halikon Musiikkiyhdistyksessä sekä Salon Musiikkiopistossa. Nykyisin Malla työskentelee Montessori -päiväkoti Aurinkoleijonassa. Malla on mukana myös kulttuurikeskus Verson toiminnassa, jonka toiminta-ajatuksena on tuottaa iloa ja elämyksiä kaikenikäisille monipuolisella musiikkitoiminnalla. Verso järjestää mm. koulutusta ja konsertteja. Verso on tehnyt lastenlevyt "Jouluverso" sekä "Piilometsän säveliä" ja uusi levy on suunnitteilla.

Mallan ja Roopen ensitapaaminen tapahtui aikoinaan musiikkileikkikoulussa. Myös Heikki pariskunnalle tuttu monen vuoden takaa. Itse asiassa niin monen vuoden takaa, että kun Heikki oli ihan pieni, Malla oli Heikin musiikkileikkikoulunopettaja ja hieman myöhemmin pianonsoitonopettaja. Heikin teinivuosina Roope toimi Heikin laulunopettajana. Nykyisinkin kaverukset musisoivat yhdessä. Heikki ja Roope ovat esiintyneet yhdessä monissa kokoonpanoissa mm. "Roope Pelo ja Pelottomat". Viime jouluna Malla ja Heikki olivat mukana Roopen yhtyeessä joulukonsertissa Halikon kirkossa ja ystävänpäivänä saman kokoonpano piti "Slaavilaisia lauluja" -konsertin Lehmirannassa. Olemme innoissamme, että nyt saamme tehdä yhdessä erityisesti Mallalle niin rakkaan lastenkonsertin!

******

Pe 3.7. klo 18.00 Anniina ja Samuli Jokinen & Kari Luoto


Muusikkopariskunta Anniina ja Samuli ovat touhunneet kumpikin tahollaan pitkään musiikin ja teatterin parissa. Samuli tunnetaan tyylikkäänä ja monipuolisena haitaristina sekä mm. yhtyeiden The Crash, Jenni Vartiainen ja Dingo kosketinsoittajana ja haitaristina. Anniina on laulanut useissa eri kokoonpanoissa ja näytellyt kymmenissä musiikkiproduktioissa teatterilavoilla. Tässä konsertissa kuullaan kesäisten hittien lisäksi duon omaa tuotantoa.

Kari Luoto on somerolainen laulaja-lauluntekijä, joka keikkailee ja julkaisee musiikkia luokanopettajantyönsä ohessa. Hän esiintyy trubaduurikeikkojen lisäksi bändien Vaihde, Raulin Stones (plays Badding) ja Kari Luoto Band solistina. Lauluja hän on tehnyt teinipojasta asti niin itselleen kuin muidenkin laulettavaksi.

******

Pe 31.7.2020 klo 18.00 Pekka Laakso: yhteislauluja


Pekka Laakso on monipuolinen harmonikkataiteilija, diplomilaulaja ja pedagogi. Hän on toiminut urallaan monien kuorojen, orkestereiden solistina niin taidemusiikin kuin kevyenkin musiikin alueella. Hänet muistetaan myös MTV:n Sydän Toivoa täynnä -sarjan laulutrion jäsenenä. Koulutukseltaan Laakso on sekä musiikkikasvatuksen että laulumusiikin maisteri Sibelius-Akatemiasta. Lisäksi hän on voittanut ja sijoittunut useissa merkittävissä kilpailuissa, kuten Kultainen Harmonikka (1995), Suomen pelimannimestaruus (1992) sekä Jyväskylän tenorikilpailu (2006). Tässä tilaisuudessa Pekan johdolla lauletaan yhdessä kesäiltaan sopivia lauluja sään salliessa piknik-tunnelmissa.
******

Konsertit järjestetään Rikalanmäen Teatterivintillä, osoitteessa Rikalantie 74, 24800 Salo.
Osallistujamäärä rajataan koronasäädösten mukaan.


Tervetuloa nauttimaan kesästä ja kulttuurista Rikalanmäelle!


#kulttuurisalo #rikalanmäki #teatteriprovinssi


Lisätietoja:
www.teatteriprovinssi.fi/rikalanmaki
www.rikalanmaki.fi/teatterivintti
Teatterivintin tuottaja Laura Kuisma, Teatteri PROvinssi
puh. 0400 653 497, kuismalau@gmail.com

Salon kaupunki, Yleiset kulttuuripalvelut, kulttuurituottajat
Sini Lundgrén puh. 044 778 4983, sini.lundgren@salo.fi
ja Suvi Aarnio, puh. 044 778 4982, suvi.aarnio@salo.fi

Julkaistu: 16.6.2020 14:43

Takaisin