EtusivuVapaa-aika ja matkailuKulttuuriKeksi nimi uudelle kulttuuriestradille!

Keksi nimi uudelle kulttuuriestradille!

Salon kaupungin kansalaisopisto hallinnoi Ylhäistentie 2:ssa sijaitsevan entisen ammattikorkeakoulun auditoriota. Kansalaisopisto ja kaupungin yleiset kulttuuripalvelut kehittävät auditoriota paraikaa esittävän taiteen tapahtumatilaksi, jossa eri taiteen alojen ammattilaiset ja harrastajat pääsevät sekä treenaamaan että luomaan taide- ja kulttuurielämyksiä kaikenikäisille kaupunkilaisille.Tilasta toivotaan muodostuvan monipuolisen kulttuuritarjonnan kotipesä, paikallisen osaamisen elävä estradi ja matalan kynnyksen kohtaamispaikka niin taiteen tekijöille kuin kokijoille.

Musiikkia, teatteria, sirkusta ja vaikka mitä!

Tilan yhteiskäyttöhankkeen tavoitteena on kehittää taide- ja kulttuurialan ammattilaisten ja harrastajien toimintamahdollisuuksia ja madaltaa taide- ja kulttuurielämysten kynnystä uusille yleisöille ja kaupunkilaisille. Monitaiteellista ohjelmistoa suunnitellaan ja toteutetaan kaupungin sisäisen yhteistyön lisäksi myös vapaan kentän ja kolmannen sektorin toimijoiden kanssa.

Mikä nimeksi uudelle kulttuuriestradille?

Kutsumme nyt kaikki kaupunkilaiset mukaan keksimään nimi uudelle tilalle. Nimi voi juontaa vaikkapa tilan uudesta käytöstä ja toiminnasta, alueen historiasta, salolaisuudesta tai olla tuulesta temmattu! Tärkeintä meille on, että nimi on iskevä, helppo muistaa ja omaleimainen. Nimikilpailuun voi vastata nettilomakkeella https://forms.gle/G7o3WUWsKzsTY47z5. Nimi valitaan syksyllä 2020.

Ehdotuksen voi jättää myös anonyymisti. Kaikkien yhteystietojensa jättäneiden kesken arvotaan lippupaketti uuden kulttuuritilan syksyn 2020 ohjelmistoon, myös voittajaehdotus palkitaan lippupaketilla. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti 31.8.2020 mennessä.

Vastausaikaa nimikilpailuissa on 16.8.2020 asti. Kiitos jo etukäteen osallistumisesta ja tervetuloa tapahtumiin syksyn tullen!

Lisätietoja:

Salon kaupunki, yleiset kulttuuripalvelut
kulttuurituottaja Suvi Aarnio
p. 02 778 4982 ja sp. suvi.aarnio@salo.fi
(ei tavoitettavissa 13.7.-2.8.2020)

Julkaistu: 23.6.2020 15:00

Takaisin