Ikäihmiset ja
soveltava liikunta

Salon kaupungin liikuntapalvelut järjestää erityislapsille, ikäihmisille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille soveltavan liikunnan palveluja.

Soveltavalla liikunnalla tarkoitetaan niiden väestöryhmien liikuntaa, joilla on vamman, sairauden tai muun toimintakyvyn heikentymisen tai sosiaalisen tilanteen vuoksi vaikea osallistua tarjolla olevaan liikuntaan ja joiden liikunta vaatii soveltamista ja erityisosaamista.

Kaikkien liikuntaryhmien tavoitteena on kunnon ja toimintakykyisyyden ylläpitäminen ja edistäminen, sosiaalinen kanssakäyminen, pysyvän liikuntaharrastuksen löytäminen, ilon ja virkistyksen tuottaminen sekä rentoutuminen.

  • Pirteyttä Päiviin -eläkeläisliikuntakortti, hinta 40 e / vuosi ilman uimahallia, oikeuttaa eläkeläiset osallistumaan ikääntyneiden ohjattuihin saliliikuntaryhmiin. Korttiin sisältyy lisäksi yhden valinnaisen kuntosalin käyttöoikeus (ei uimahallin). Pirteyttä Päiviin- eläkeläisliikuntakortti on esitettävä aina ohjatuissa saliliikuntaryhmissä. Kuntosalin älykorttimaksu tai sähköinen kulkuavain/lätkä on maksettava erikseen. Kadonnutta Pirteyttä Päiviin- eläkeläisliikuntakorttia ei hyvitetä. Korttia myydään palvelupisteissä ja uimahallilla.
  • Eläkeläisten uinti- ja liikuntakortti, hinta 55 e / vuosi, 30 e / 6 kk, oikeuttaa eläkeläiset osallistumaan ikääntyneiden ohjattuihin saliliikuntaryhmiin. Korttiin sisältyy lisäksi yhden valinnaisen kuntosalin ja uimahallin käyttöoikeus (kerran päivässä). Eläkeläisten uinti-ja liikuntakortti on esitettävä aina uimahallin kassalla ja ohjatuissa saliliikuntaryhmissä. Kuntosalin älykorttimaksu tai sähköinen kulkuavain/lätkä on maksettava erikseen. Eläkeläisten uinti- ja liikuntakortilla pääse uimahalliin kerran päivässä. Vesijumpasta maksetaan erikseen alennettu hinta Kadonnutta Eläkeläisten uinti - ja liikuntakorttia ei hyvitetä. Korttia myydään ainoastaan uimahallilla.
Kortteja myydään alueellisissa palvelupisteissä, uimahallissa ja kaupungintalon infopisteessä (Tehdaskatu 2, Salo). Eläkeläisten uinti- ja liikuntakorttia myydään vain uimahallilla.

Vinkit näistä:

Liikunnaniloa


Lähde ikäihmisten vertaisohjaajaksi!

Oletko innokas liikkuja ja ikäihminen? Kiinnostaisiko sinua lähteä ohjaamaan ikäihmisten Pirteyttä Päiviin kuntosali- tai jumpparyhmiä? Ohjaajat saavat koulutuksen! Jos sinulla on innostusta ja vähän liikunnallista taustaakin, niin otapa yhteyttä ja kerromme lisää: 02 778 4710.


Liikuntavinkit

Liikuntavinkkejä arkeen!

Aloita päivä aamujumpalla!

Tasapainon ja lihasvoiman kehittämiseen vinkkejä

www.soveli.fi

www.voitas.fi