EtusivuVapaa-aika ja matkailuLiikuntaLiikuntayhdistyksetKäyttövuorojen anominen sisä- ja ulkoliikuntapaikoille

Käyttövuorojen anominen sisä- ja ulkoliikuntapaikoille

Liikuntapaikkojen kesävuorot on vahvistettu sisä- ja ulkoliikuntapaikoille. Jos koronavirustilanne sallii liikuntapaikkojen avaamisen, niin vahvistetut vuorot alkavat heti kun henkilökunta on kutsuttu takaisin töihin.

Kauden 2020-2021 sisäliikuntapaikkojen vakiovuorojen hakuajasta talvivuorojen osalta emme osaa vielä kertoa. Hakuaika alkaa, kun liikuntapalveluiden ja kansalaisopiston kausisuunnitelmat on tehty ja vuorot näille varattu (talvikausi on 17.8.2020-2.5.2021). Tällä hetkellä suunnittelua ei tehdä, koska henkilökunta ei ole töissä.

Vuorojen haku Timmin kautta

1. Yksityishenkilön tulee rekisteröityä käyttäjäksi osoitteessa: www.salo.fi/timmi (yksityishenkilön rekisteröityminen). Yksityishenkilö saa rekisteröinnin jälkeen välittömästi tunnukset.
2. Yhdistyksen edustajan tulee varmistaa, että yhdistys on toimittanut Timmi-käyttöoikeuslomakkeen liikuntapalveluille, ja tämän jälkeen voi rekisteröityä osoitteessa: www.salo.fi/timmi (organisaation yhteyshenkilön rekisteröityminen). Rekisteröinnin jälkeen saat tunnukset sähköpostiin 3-5 päivän kuluessa.
3. Tunnukset saatuasi voit toimia Timmissä.
4. Lisätietoja ja tarkemmat ohjeet Timmin käyttöön löydät www.salo.fi/timmi

Lisätietoja liikuntasuunnittelijalta: paivi.suominen(at)salo.fi

Julkaistu: 15.4.2020 11:11

Takaisin