Hyppää sisältöön

Hilkansalin tilavuokraus

Hilkansalin sisäänkäynti, Vilhonkatu 2.

Syksyllä 2020 Hilkansali on toistaiseksi vain musiikkiopiston omassa opetuskäytössä koronaepidemian vuoksi.

Musiikkiopiston Hilkansali on kirjastotalon laajennuksen yhteydessä musiikkiopiston käyttöön valmistunut pieni, nouseva 128-paikkainen musiikkisali. Akustiikka ja salin muut ominaisuudet (esim. taustamelutaso ja valaistus) on suunniteltu musiikkisalin vaatimukset huomioon ottaen ja salissa on mahdollista käyttää musiikkiopiston ensiluokkaista Steinway & Sons D-mallin konserttiflyygeliä. Salissa on tietokonepöytä ja salin kannettavassa tietokoneessa on Windows 10 -käyttöjärjestelmä. Toimivuuden takaamiseksi salin projektorin kanssa käytetään vain salin omaa tietokonetta. Tarkemmat salin käyttöohjeet lähetetään salin vuokraajalle varauksen yhteydessä.

Hilkansalissa on 128 istumapaikkaa ja Steinway & Sons konserttiflyygeli.

Sali on pääsääntöisesti pelkästään musiikkiopiston käytössä lukuvuoden aikana oppilasiltoja, tutkintoja ja niiden opetus- ja harjoituskäyttöä varten maanantaista torstaihin kello 15-21. Opiston ulkopuoliset voivat vuokrata salia muina aikoina musiikkiopistolta. Salia vuokrataan yhdistyksille, yhteisöille, yrityksille ja kaupungin hallintokunnille.

Kaikki musiikkiopiston ulkopuoliset Hilkansalin vuokrausta koskevat varaukset tehdään Salon musiikkiopiston kansliaan. Salin luovutus- ja vuokrauspäätöksen tekee musiikkiopiston rehtori.