Hyppää sisältöön

Meri-Halikon koulu

Meri-Halikon koulu sijaitsee Salon kaupungissa Halikon Angelniemellä, Kokkilan kylässä. Tätä merellistä Halikon aluetta kutsutaan Meri-Halikoksi. Tällä samalla paikalla on toiminut koulu jo vuodesta 1884. Vuonna 1994 koulu sai nykyisen nimensä, kun sittemmin suljettu Vartsalan ala-aste ja Angelniemen ala-aste yhdistettiin hallinnollisesti.

Koulussamme on neljä perusopetusryhmää, joita opettavat neljä luokanopettajaa. Opetushenkilökuntaamme kuuluvat myös laaja-alainen erityisopettaja ja 5.-6. luokilla opettava englannin lehtori. Lisäksi oppilaille tukea ovat antamassa kaksi koulunkäynninohjaajaa. Meri-Halikon koulun oppilaista tänä lukuvuonna luokat 3-5, yhteensä 28 oppilasta, opiskelee väistötiloissa Mustamäen koulussa. Luokat 1-2 ja 6, yhteensä 25 oppilasta, opiskelee Meri-Halikon koululla Kokkilassa.

Meri-Halikon koulu on tavallinen, turvallinen kyläkoulu. Koulun henkilökunta on tiivis ja yhtenäinen ja vahvasti opetus- ja kasvatustehtävään sitoutunut. Koulussamme toimii myös aktiivinen koti- ja koulutoimikunta.