Hyppää sisältöön

Meri-Halikon koulu

Meri-Halikon koulu sijaitsee Salon kaupungissa Halikon Angelniemellä, Kokkilan kylässä. Tätä merellistä Halikon aluetta kutsutaan Meri-Halikoksi. Tällä samalla paikalla on toiminut koulu jo vuodesta 1884. Vuonna 1994 koulu sai nykyisen nimensä, kun sittemmin suljettu Vartsalan ala-aste ja Angelniemen ala-aste yhdistettiin hallinnollisesti.

Koulumme on tänä päivänä noin 80 lapsen koulu. Koulussamme on neljä perusopetusryhmää, joita opettavat neljä luokanopettajaa. Opetushenkilökuntaamme kuuluvat myös laaja-alainen erityisopettaja ja 5.-6. luokilla opettava englannin lehtori. Lisäksi oppilaille tukea ovat antamassa kaksi koulunkäynninohjaajaa.

Koulumme toimii kahdessa rakennuksessa Kokkilantien molemmin puolin. Koulun päärakennuksessa toimii kaksi opetusryhmää, ruokala ja kanslia.

Toisessa rakennuksessa toimii kaksi opetusryhmää, TN-luokka, kirjasto ja terveydenhoitajan vastaanotto.

Meri-Halikon koulu on tavallinen, turvallinen kyläkoulu. Koulun henkilökunta on tiivis ja yhtenäinen ja vahvasti opetus- ja kasvatustehtävään sitoutunut. Koulussamme toimii myös aktiivinen koti- ja koulutoimikunta.