Hyppää sisältöön
Varhaiskasvatus ja koulutus

Meri-Halikon koulu

Meri-Halikon koulu sijaitsee Salon kaupungissa Halikon Angelniemellä, Kokkilan kylässä. Tätä merellistä Halikon aluetta kutsutaan Meri-Halikoksi. Tällä samalla paikalla on toiminut koulu jo vuodesta 1884. Vuonna 1994 koulu sai nykyisen nimensä, kun sittemmin suljettu Vartsalan ala-aste ja Angelniemen ala-aste yhdistettiin hallinnollisesti.

Koulumme on tänä päivänä noin 80 lapsen koulu. Koulussamme on neljä perusopetusryhmää, joita opettavat neljä luokanopettajaa. Opetushenkilökuntaamme kuuluvat myös laaja-alainen erityisopettaja ja 5.-6. luokilla opettava englannin lehtori. Lisäksi oppilaille tukea ovat antamassa kaksi koulunkäynninohjaajaa.

Koulumme toimii kahdessa rakennuksessa Kokkilantien molemmin puolin. Koulun päärakennuksessa toimii kaksi opetusryhmää, ruokala ja kanslia.

Toisessa rakennuksessa toimii kaksi opetusryhmää, TN-luokka, kirjasto ja terveydenhoitajan vastaanotto.

Meri-Halikon koulu on tavallinen, turvallinen kyläkoulu. Koulun henkilökunta on tiivis ja yhtenäinen ja vahvasti opetus- ja kasvatustehtävään sitoutunut. Koulussamme toimii myös aktiivinen koti- ja koulutoimikunta.

Yhteystiedot

Meri-Halikon koulu
Kokkilantie 764
25230 Angelniemi

Opettajat
02 778 4323

Rehtori
Marko Jokinen
044 778 4384

Vararehtori
Heli Helminen

Koulusihteeri
Erja Harjula
044 778 4400

Sähköpostiosoitteet:
etunimi.sukunimi@salo.fi