Tästä pääset Salon karttapalveluun

Kartat

Paperisia opaskarttoja voi ostaa kaikista kaupungin palvelupisteistä ja Suomalaisesta kirjakaupasta (kauppakeskus Plaza). Suoria seinälle laitettavia opaskarttoja voi tiedustella kiinteistösihteeri Sirpa Vaaranmaalta numerosta 02-778 5413 tai sähköpostitse .

Uutta pyöräilykarttaa on saatavilla ilmaiseksi kaupungintalon, Halikon, Perttelin ja Perniön palvelupisteistä. Voit tulostaa myös kartat itse alla olevien linkkien kautta:


Pyöräilykartta 1:25000 A3 (2017)

Pyöräilykartta 1:50000 A3 (2017)

Pyöräilykartta rannikkoreitti 2016

Paikkatietopalvelut

Paikkatietopalvelut tuottaa, ylläpitää ja tarjoaa erilaisia paikkatietoaineistoja, karttoja sekä palveluja kaupungin omaan hallinnolliseen käyttöön sekä niitä tarvitseville ulkopuolisille asiakkaille.

Kartta- ja paikkatietoaineistoa on saatavana joko perinteisinä paperikarttoina tai yleisimmissä tiedostoformaateissa digitaalista käyttöä ja jatkojalostusta varten. Aineistoa käytettäessä tulee aina olla kaupungin julkaisulupa.

Koordinaatti- ja korkeusjärjestelmät

Kartastotöissä käytetään valtionhallinnon suositusten mukaista EUREF-FIN (ETRS-GK23) tasokoordinaattijärjestelmää sekä N2000 -korkeusjärjestelmää.

Rajapintapalvelut

Rajapintapalvelulla tarkoitetaan sähköistä palvelua paikkatietoaineistojen siirtämiseksi järjestelmästä toiseen. Rajapintapalvelun avulla on mahdollista saada aineistoja suoraan tiedon tuottajalta.

Aineistot ovat helposti erilaisten GIS-sovellusten ulottuvilla, eikä niitä tarvitse hankkia itselle eikä huolehtia säilyttämisestä ja päivittämisestä.

Rajapintapalveluiden käyttö edellyttää, että käytössä on rajapintoja tukeva paikkatieto-ohjelmisto.

WMS-rajapintapalvelu

Web Map Service -rajapintapalvelu (WMS) on katselupalvelu, jonka avulla toisella palvelimella paikkatietoaineistoa voidaan katsella rasterikuvina. Toistaiseksi kaupungin aineistoa on tarjolla wms-rajapintapalvelun kautta opaskartan, kantakartan (ilman kiinteistörajoja) ja ajantasakaavan osalta.

WFS-rajapintapalvelu

WFS-palvelu julkaistaan myöhemmin.

Avoimen datan lisenssiehdot (pdf).