Asuminen ja ympäristö

Tontit, maa-alueet ja osoitteet

Kiinteistö- ja mittauspalvelut

Kiinteistö- ja mittauspalveluiden toiminnasta vastaa kaupungingeodeetti Ari Vainio. Palvelut on jaettu kolmeen eri vastuutiimiin: tonttipalveluihin, kiinteistönmuodostus- ja paikkatietopalveluihin sekä mittauspalveluihin.

Tonttipalvelut

Tonttipalveluihin kuuluvat mm. Salon kaupungin asuin- ja liiketonttien esittely, varauksien ja vuokrauksien hoitaminen, maaomaisuuden hallinta, maanomistusselvitykset, erilaisten kartta-aineistotilausten hoitaminen sekä talous- ja virkistysmetsien hoito ja hallinta. Tonttipalveluiden toiminnasta vastaa tonttipalveluinsinööri Mikko Aaltonen.

Kiinteistönmuodostus

Kiinteistönmuodostuspalveluihin kuuluvat mm. tonttijakoasiat, kiinteistönmuodostus ja -rekisterit Salon keskustan ja Halikon asemakaava-alueella, pois lukien Vaskio ja Vartsala, yksityistieasiat, osoiteasiat, rasite- ym. maahan liittyvät sopimusasiat sekä esim. haltuunotot.  Edellä kuvatuista palveluista vastaa kiinteistöinsinööri Hanna Heikkilä.

Paikkatietopalvelut

Paikkatietopalveluihin kuuluvat esim. rakennusluvan edellyttämät mittaukset, kunnallistekniikan mittaukset, pohjakartan jatkuva päivittäminen, runkopisteistön mittaukset sekä kaupungin edustus eri maanmittaustoimituksissa. Paikkatietopalvelut hoitavat mm. paikkatietojärjestelmän pääkäyttöä ja hallintaa ja ylläpitävät kaupungin omaa opaskarttaa. Paikkatietopalveluiden toiminnasta vastaa paikkatietopäällikkö Marko Laiho.

Ari Vainio
Kaupungingeodeetti