Hyppää sisältöön

Liittyminen vesi- ja viemäriverkostoon

Uudet ja vanhat liittyjät

Salon Vedelle on toimitettava täytettynä ja allekirjoitettuna hakemus/lausunto vesihuoltolaitokseen liittämisestä ja sen käytöstä sekä 2 kpl LVI-suunnittelijan laatimaa vesi- ja viemäriasemakuvaa, josta tulee ilmetä liitoskohdat. Hakemus on toimitettava myös laajennusten osalta.

Muista uudisrakennusten osalta tehdä osoitteenmuutos laitokselle ja ilmoita tuleva vedenkulutusarviosi laskutukseen.

Liittymishakemuksia ja ohjeita rakentajille voi myös tilata Salon Veden asiakaspalvelusta, Satamakatu 9, puh. 02 778 5704.

Ohjeita rakentajille (pdf) (482,28 Kt)

Paineviemäriin liittymisestä on käsitelty ja päätetty Liikelaitos Salon Veden johtokunnassa 22.3.2010 §43. Liittymisohjeita on noudatettava, mikäli saa liittymisluvan paineviemäriin. Siirtoviemäreihin ei yksittäistä kiinteistöä liitetä, ellei sitä ole rakentamisvaiheessa huomioitu.

Liitoksen tekeminen paineviemäriin (pdf) (378,28 Kt)

Liittymishakemus (pdf) (64,40 Kt)

Vesihuollon sopimus- ja yleiset toimitusehdot (pdf)  (665,33 Kt)

Liittymissopimus

Kun kiinteistön liittämishakemus ja vesi- ja viemäriasemakuva on hyväksytty, tehdään liittymissopimus Liikelaitos Salon Veden kanssa. Laitos toimittaa liittymissopimuksen allekirjoitettavaksi.

Tilaa liitostyö

Liitostöiden tekemisen edellytyksenä on, että liittymissopimus on allekirjoitettu ja liittymismaksu on maksettu. Muutamaa päivää aikaisemmin ota yhteyttä Salon Veden toimistoon sopiaksesi ajankohdan, koska liitostyö tehdään, puh. 02 778 5707, puh. 02 778 5708.