Asuminen ja ympäristö

Kadut, liikenne ja yleiset alueet

Kaupunki kehittää liikenneturvallisuutta ja keskustan alueen pysäköintiä

Osallistu kyselyyn – voit vaikuttaa pysäköinnin kehittämiseen
Siirry kyselyyn Tarkempaa tietoa kyselystä

Salon kaupungin uusi liikenneturvallisuussuunnitelma on valmistunut
Tutustu kaupungin liikenneturvallisuusasioihin

Näille sivuille on koottu tietoa kaupungin ylläpitämistä liikenneväylistä, liikennesuunnitelmista, puistoista, toreista ja markkinoista sekä luonto-, vesi- ja viheralueista.

Liikenneväylistä on tietoa, liikuitpa sitten maalla tai merellä, autolla, polkupyörällä tai jalan. Myös sujuvaan liikkumiseen liittyvät liikennesuunnitelmat, katujen käyttöön liittyvät luvat ja tiedot romuajoneuvojen poistamisesta löytyvät myös täältä.

Näiltä sivuilta löydät myös tietoja kaupungin puistoalueista ja leikkipaikoista sekä toriin, markkinoihin ja venepaikkoihin liittyvistä luvista ja tiedoista.

Sähköautot

Salon kaupunki on asennuttanut ensimmäiset julkiset sähköautojen peruslatauspisteet (22 kW AC Type 2) entisen kaupungintalon pihalle (4 latauspistettä), osoite Tehdaskatu 1-3 ja Vähäsillankadulle Lounean toimitaloa vastapäätä entisen ns. Tappiskoulun kohdalle (2 latauspistettä). Latauspisteiden käytöstä veloitetaan latausmaksua 0,20€/kWh sekä 1,30 €/h. Minimimaksu on 0,50€. Maksuliikenne hoidetaan Liikennevirran toimesta.