Hyppää sisältöön

Salon kaupunki tieosakkaana

Jos kaupunki omistaa maata tiekunnan tien varrella, kaupunki on tiekunnan osakas. Kaupunki tieosakkaana on kuin kuka tahansa tieosakas. Näin myös kaupungin tiemaksun ja tieyksiköiden tulee perustua todelliseen käyttöön. Kaupungin tieyksiköitä seurataan ja tarvittaessa kaupunki vaatii tiekuntaa muuttamaan yksiköt vastaamaan muuttunutta todellista käyttöä.

Salon kaupunki toivoo ensisijaisesti verkkolaskua sekä 30 päivän maksuaikaa. Kaupunki ei vastaanota sähköpostilla lähetettyjä laskuja. Mikäli laskuttajalla ei ole mahdollisuutta lähettää verkkolaskua laskutusjärjestelmästä voitte käyttää maksutonta toimittajaportaalia. Toimittajaportaalin kautta on mahdollista tehdä laskuja sähköisessä muodossa ja välttää paperisesta laskutuksesta aiheutuvat kustannukset. Yleiset laskutusohjeet löytyvät täältä ja linkki tarkempaan ohjeistukseen tiemaksujen tekemiseen toimittajaportaaliin löytyy tämän sivuston alaosasta.

Koska kaupunki on osakkaana yli 100 tiekunnassa, tiemaksussa tulee näkyä kiinteistö, joka yksiköt tuottaa sekä yhteyshenkilön nimi ja yhteystiedot. Huomioittehan, että laskutusosoitteeseen lähetetään vain lasku! Samassa kuoressa ei voi olla muuta postia (esim. kokouskutsu tai pöytäkirja).

Kaupungin tiemaksut lähetetään osoitteella:

Salon kaupunki / kaupunkikehityspalvelut
0037013953315000
PL 299
02066 DOCUSCAN

Verkkolaskut:

Verkkolaskutusoperaattori: TeliaSonera Finland Oyj
Välittäjätunnus: 003703575029
Verkkolaskutusosoite: 0037013953315000

Vuosikokouskutsut/muu posti (ei laskut!) lähetetään osoitteella

Salon kaupunki / Yksityistieasiat
PL 77
24101 Salo

tai sähköpostitse osoitteeseen

yksityistiet​@​salo.​fi​

Liikelaitos Salon Vesi tieosakkaana

Mikäli Salon kaupungin tiemaksu perustuu osittain Liikelaitos Salon Veden tien käyttöön (esim. vedenottamolle kulkeminen ja kaupungin omistama metsä), toivomme että tiekunta lähettää kaksi laskua: toisen Liikelaitos Salon Vedelle (vedenottamon yksiköt) ja toisen kaupunkikehityspalveluiden laskutusosoitteeseen (metsän yksiköt).

Mikäli kyseessä on kokonaisuudessaan Liikelaitos Salon Vedelle osoitettava lasku, se lähetetään suoraan liikelaitoksen verkkosivulta löytyvään laskutusosoitteeseen.

Vuosikokouskutsut/muu posti (ei laskut!) lähetetään osoitteella

Salon kaupunki / Yksityistieasiat
PL 77
24101 Salo

tai sähköpostitse osoitteeseen
yksityistiet​@​salo.​fi​

Tiemaksun laskutusohje (pdf) (57,48 Kt)