Hyppää sisältöön

Palvelut maaseutuyrittäjälle

Salossa toimii vuonna 2021 noin 876 aktiivista maatilaa ja peltopinta-ala on noin 54 500 ha. Maatiloista kotieläintiloja on noin 130.

Maaseutupalvelut

Sinua palvellaan kaikissa maataloushallintoon ja tukijärjestelmiin liittyvissä kysymyksissä. Hallinnoimme myös Ruokaviraston pitopaikka- ja eläintenpitäjärekisteriä.

Maatalous Salossa

Maatalouden merkitys Salon kaupungin alueella on huomattava. Salo on valtakunnallisesti katsottuna merkittävä viljan- ja muiden kasvien tuottaja. Myös kotieläintuotannon ja maatalouden tulotukien osalta sijoitumme suurimpien kuntien joukkoon.

Korona-viruksen leviämisen estämiseksi toimistomme on avoinna rajoitetusti. Toivomme, että suosit yhteydenotossa puhelinta ja sähköpostia. Tukihakemusten tekemisessä suosittelemme Vipu-palvelua.

Toimistolla on päivystys ja ovikelloa soittamalla tavoitat meidät ja vastaanotamme lomakkeesi.

Palautettavat lomakkeesi voit jättää myös postilaatikkoomme, joita on kaksi. Tarkastamme laatikot päivittäin. Lukittu teräksinen postilaatikkomme löytyy portin vierestä, grilliä vastapäätä. Löydät sen ylärivistä, toisena oikealta. Toinen postilaatikkomme sijaitsee sisätiloissamme 1 kerroksessa portaiden alaosassa. Molemmissa laatikoissa lukee Salon kaupunki, maaseutupalvelut.