Hyppää sisältöön

Asuminen

Salo on ihmisille, jotka arvostavat elämänlaatua. Täällä yhdistyvät vireä keskusta, puistomaiset kaupunginosat, idylliset kylät, maaseutu ja merellisyys.

Kaupunki tarjoaa mahdollisuutta sekä asumisoikeus– että vuokra-asuntoihin. Vuokra-asuntoja on runsaasti eri puolilla kaupunkia sekä kerros- että rivitaloissa.

Tonttitarjontaa on niin meren kuin keskustan ja E18-moottoritien tuntumassa. Suomusjärven tontit on vain noin 80 kilometrin päässä pääkaupunkiseudulta.

Salo muuttajalle

Muuta Saloon – reilu tunti Helsingistä, puoli tuntia Turusta. Täältä saat omakotitalon samaan hintaan kuin Helsingistä yksiön. Asuminen on väljää, elinkustannukset on edullisemmat, välimatkat lyhyet ja harrastukset lähietäisyydellä. Sujuvaa arkea – enemmän yhteistä aikaa.
Salo muuttajalle

Tiedotteet
Kaukolämmön hinta laskee Salossa syyskuun alusta lukien
2.9.2021
Salon Kaukolämpö Oy laskee kaukolämmön kulutusmaksua Salossa. Uusi arvonlisäverollinen kulutusmaksu koko Salon alueella on syyskuun alusta lähtien 65,72 €/MWh. Salon ja Halikon verkossa kaukolämmön kulutusmaksu laskee lähes 13 % Hinnanlaskun taustalla on keväällä käyttöönotetun Korvenmäen ekovoimalaitoksen aiheuttamat säästöt kaukolämmön tuotantokustannuksissa. Korvenmäen ekovoimalaitoksen käyttöönotto on laskenut kaukolämmön tuotantokustannuksia siten, että kaukolämmön hintaa voidaan laskea jo tänä […]