Hyppää sisältöön
Asuminen ja ympäristö

Eläinlääkärit

Tarvitseeko lemmikkisi tai tuotantoeläimesi eläinlääkärin apua? Onko rokotus, hammaskiven poisto tai kastraatio ajankohtaista?

Praktikkoeläinlääkäreiden tekevät kiireellisiä sairasmatkoja tuotantoeläintiloille sekä ajanvarausperusteisia käyntejä tiloilla ja vastaanotoilla. Eläinlääkärit tarjoavat myös terveydenhuoltopalveluita tuotantoeläintiloille.

Eläinlääkäreiden vastaanottotiloissa hoidetaan lemmikkieläimet painottuen perusterveyden- ja sairaudenhoitoon. Vastaanotoilla pystytään suorittamaan tavanomaiset toimenpiteet kuten rokotukset, hammaskiven poistot ja kastraatiot. Ota yhteyttä eläinlääkäriin niin saat tarkempaa tietoa siitä millaisia toimenpiteitä he tekevät. Kaupungineläinlääkäreillä on oikeus periä antamastaan eläinlääkäriavusta korvaukset kunnallisen mukaisesti.

Vastaanotoilla ei ole eläintenhoitajaa eikä mahdollisuutta tehohoitoon. Kun tuot eläimen leikkaukseen tai eläimellesi on suunniteltu isompia toimenpiteitä, on olemassa suurempi riski leikkauskomplikaatioihin ja esim. eläimen menehtymiseen kuin erityisvarustelluilla klinikoilla tehtäessä.

Kun eläimesi sairastuu illalla tai viikonlopulla, apua on saatavilla päivystäviltä eläinlääkäreiltä.

Halikon vastaanotto
Puistokuja 2, Halikko

Ajanvaraukset arkisin
klo 8-9

 • Eläinlääkäri Anne Partti
  p. 02 778 4603
 • Vs. eläinlääkäri Iina Brotherus
  p. 02 778 4604

Perniön vastaanotto
Haarlantie 19, Perniö

Ajanvaraukset arkisin
klo 8-9

 • Eläinlääkäri Riikka Nikula
  p. 02 778 4602

Päivystysnumerot iltaisin ja viikonloppuisin

 • Varsinais-Suomen hyötyeläinpäivystys p. 0600 0 41451
 • Varsinais-Suomen pieneläinpäivystys
  Eläinsairaala Evidensia Vettori, Purokatu 3, Raisio p. 0600 12 444