Hyppää sisältöön

Eläinlääkärit

Tarvitseeko lemmikkisi tai tuotantoeläimesi eläinlääkärin apua? Onko rokotus, hammaskiven poisto, kastraatio tai kissan sterilointi ajankohtaista?

Praktikkoeläinlääkäreiden tekevät kiireellisiä sairasmatkoja tuotantoeläintiloille sekä ajanvarausperusteisia käyntejä tiloilla ja vastaanotoilla. Eläinlääkärit tarjoavat myös terveydenhuoltopalveluita tuotantoeläintiloille.

Eläinlääkäreiden vastaanottotiloissa hoidetaan lemmikkieläimet painottuen perusterveyden- ja sairaudenhoitoon. Vastaanotoilla pystytään suorittamaan tavanomaiset toimenpiteet kuten rokotukset, hammaskiven poistot, kastraatiot ja kissojen steriloinnit. Ota yhteyttä eläinlääkäriin niin saat tarkempaa tietoa siitä millaisia toimenpiteitä he tekevät. Kaupungineläinlääkäreillä on oikeus periä antamastaan eläinlääkäriavusta korvaukset kunnallisen eläinlääkäritaksan mukaisesti.

Ajanvaraus eläinlääkärin vastaanotolle tai tilakäynnille tehdään soittamalla arkisin klo 8.00 – 9.00 eläinlääkärin omaan puhelinnumeroon. Kiireellisissä sairastapauksissa voitte virka-aikana klo 8.00 – 16.00 jättää viestin ja yhteystietonne eläinlääkärin puhelinvastaajaan. Tällöin eläinlääkäri ottaa yhteyttä vapauduttuaan toimenpiteestä.

Vastaanotoilla ei ole eläintenhoitajaa eikä mahdollisuutta tehohoitoon. Kun tuot eläimen leikkaukseen tai eläimellesi on suunniteltu isompia toimenpiteitä, on olemassa suurempi riski leikkauskomplikaatioihin ja esim. eläimen menehtymiseen kuin erityisvarustelluilla klinikoilla tehtäessä.

Eläinlääkäripäivystys

Kun eläimesi sairastuu illalla tai viikonlopulla, apua on saatavilla päivystäviltä eläinlääkäreiltä. Päivystysnumerot iltaisin ja viikonloppuisin on tarkoitettu kiireellisiä hätätapauksia varten. Päivystysvastaanoton sijainti vaihtelee sen mukaan, kuka eläinlääkäreistä on päivystysvuorossa.

Päivystysajat:
Arkisin klo 16.00 – 8.00
Viikonloppuisin pe klo 16.00 – ma 8.00
Pyhäpäivinä pyhäpäivää edeltävästä arkipäivästä klo 16.00 alkaen seuraavan arkipäivän aamuun klo 8.00 asti.

Salon, Someron ja Liedon yhteinen hyötyeläinpäivystysnumero

0600 0 41451

Salon ja Someron alueen pieneläinpäivystys

Eläinsairaala Evidensia Vettori, Purokatu 3, Raisio.
Päivystyspuhelinnumero 0600 12 444