Hyppää sisältöön

Venepaikat

Salon kaupungilla on venepaikkoja:

Salonjoessa 32 kpl
Vuohensaaressa 22 kpl, Satamakatu 96
Kokkilassa 26 kpl, Kokkilantie 878
Vartsalassa 48 kpl, Kaninkolantie 473
Teijolla 14 kpl, Telakkatie 27 b

Satamakadun varrella on veneiden vesillelaskupaikka. Paikan osoite on Satamakatu 48.

Salonjoessa on lisäksi pieni vierasvenelaituri lyhytaikaiseen käyttöön. Kyseinen laituri sijaitsee Kauppatorin kohdalla ennen Salonsiltaa.

Havaitessasi puutteita tai vaurioita venepaikoilla tai laitureissa, ole silloin yhteydessä kunnossapitoomme p. 02 778 5312/ Sorvali.

Vartsalan venelaituri tullaan peruskorjaamaan kokonaisuudessaan vuoden 2025  veneilykauden alkuun mennessä. Nykyiset laiturirakenteet tullaan purkamaan ja poistamaan näillä näkymin lokakuussa lokakuun puoliväliin mennessä. Tavoitteena on kunnostaa loka – marraskuun aikana laiturin murskeella perustettu osio ja laiturin loppuosa keväällä 2025 ennen veneilykauden alkua.

Venepaikkojen vuokrauksessa on siirrytty sähköiseen varauspalveluun, joka on käytössä 24/7.

Venepaikan varaamisesta on aikaa maksuun kolme (3) tuntia. E-varauspalvelussa tarvitaan sähköpostia ja pankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta. Mikäli sinulla näitä ei ole, se ei ole este paikan varaamiselle, ota tällöin yhteys p. 02 7785504 / Iivonen.

Venepaikasta peritään vuokraa Salonjoessa 90,00 euroa ja muualla olevista 163,00 euroa veneilykaudelta. Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Mikäli varaat tai luovut paikasta kesken veneilykauden, on hinta aina sama.

Venepaikkojen varauspalvelu

Venepaikat ja -satamat kartalla

Salon kaupungin venepaikkavuokrauksen sopimusehdot (77,98 Kt)