Hyppää sisältöön

Vesilukemien syöttö

Ajankohtaista: 

Vesimittarilukemien ilmoittamisen kampanja-aika Kulutus-Webissä 17.10.–17.12.2023 on päättynyt ja kaikkien lukeman ilmoittaneiden kesken on arvottu Salon Veden tuotepalkintoja. Palkinnot on toimitettu voittajille.

Mikäli lukemaa ei ole ilmoitettu sähköisesti 17.12.2023 mennessä, lähetetään mittarilukukortit postitse helmikuussa 2024 ja tasauslasku muodostuu maaliskuun lopulla lähetettäviin laskuihin. Lukeman voi kuitenkin ilmoittaa myös muulloin, jotta arvio veden vuosikulutuksesta pysyy ajan tasalla eikä vesilaskuissa tule yllätyksiä. Kulutus-Webissä lukeman ilmoitus onnistuu helposti milloin vain.

Siirry vesilukeman syöttöön

Kirjautumiseen tarvitset kulutuspisteen ja vesimittarin numerot, jotka löytyvät esimerkiksi vesilaskusta.

Lukemaa tallentaessa voit saada virheilmoituksen, mikäli ilmoitus poikkeaa huomattavasti vuosikulutusarviosta. Ole tarvittaessa yhteydessä Salon Veden asiakaspalveluun kulutusarvion tarkistamiseksi vesihuolto@salo.fi tai puh. 02 778 5810

Huomioithan, että omistajanvaihtolukemaa ei voi ilmoittaa Kulutus-Webin kautta, koska siinä yhteydessä tarvitsemme muutakin tietoa kuin pelkän lukeman.

Kulutus-Webissä voit myös tarkkailla kiinteistön vedenkulutuksen historiaa ja ennustetta. Kulutusraportti on ajan tasalla vasta, kun laskutus ja siihen liittyvät muutokset on laskuttajan toimesta siirretty järjestelmään.