Hyppää sisältöön

Vesilukemien syöttö

Laitos postittaa asiakkailleen vesimittarien lukukortit kerran vuodessa loka-marraskuun aikana. Nämä luentakortit voi palauttaa postitse tai kulutuslukeman voi ilmoittaa sähköisesti näillä sivuilla olevan Kulutus-Webin kautta. Mielellään emme vastaanota lukemia puhelimitse.
Mikäli ilmoitatte vesimittarilukeman Kulutus-Webin kautta, mittarilukukortin postitus on tarpeetonta.
Omistajanvaihtolukemaa ei voi ilmoittaa Kulutus-Webin kautta, koska siinä yhteydessä tarvitsemme muutakin tietoa, kuin pelkän lukeman!

Siirry vesilukeman syöttöön

Kirjautumiseen tarvitaan kulutuspisteen ja vesimittarin numero. Nämä numerot löytyvät vesimittarin luentakortista tai vesi/jätevesilaskusta. Ilmoitettavat tiedot välittyvät laskuttajamme tarkastettavaksi ja sitä kautta suoraan tietokantaamme.
Mittarilukemaa tallentaessanne voitte saada virheilmoituksen, jos ilmoitus poikkeaa huomattavasti vuosikulutusarviostanne. Tällöin suosittelemme yhteydenottoa Liikelaitos Salon Veden asiakaspalveluun kulutusarvionne tarkistamiseksi, p. 02 778 5704 tai 02 778 5703.

Palveluun liittyy myös mahdollisuus tarkkailla kiinteistön vedenkulutuksen historiaa ja ennustetta sekä lähettää palautetta.

Huomioinette myös, että kulutusraportti on ajan tasalla vasta, kun laskutus ja siihen liittyvät muutokset on laskuttajan toimesta siirretty järjestelmään.