Hyppää sisältöön

Muu koulutus

Salon seudun ammattiopisto

Salon seudun ammattiopisto on seudun suurin ammatillinen oppilaitos, monialainen kouluttaja ja työelämän kehittäjä. Salon seudun ammattiopisto tarjoaa monipuolista ammatillista koulutusta nuorille, aikuisille, yrityksille ja työyhteisöille. Ammattiopistossa voi suorittaa ammatillisia perustutkintoja, ammattitutkintoja ja erikoisammattitutkintoja tai hankkia lisäkoulutusta yksittäisten tutkinnon osien muodossa. Vuosittain ammattiopistossa opiskelee noin 3200 opiskelijaa 21 eri koulutusalalla.

Salon seudun ammattiopisto tarjoaa yrityksille apua henkilöstön ja yrittäjän itsensä osaamisen kehittämiseen, tukea uusien työntekijöiden rekrytointiin sekä opiskelijatöitä räätälöitynä asiakkaan tarpeisiin. Työelämän kehittäjänä Salon seudun ammattiopisto turvaa osaavien työntekijöiden saatavuutta pidemmällä aikavälillä.

Salon seudun ammattiopisto

Turun ammattikorkeakoulu Salon toimipiste

Turun ammattikorkeakoulun Salon kampus sijaitsee ainutlaatuisella Salo IoT Campuksella, jossa se muodostaa yritysten, tutkijoiden ja oppilaitosten yhteisön. Yhdessä kampuksella rakennetaan älykkäämmän tulevaisuuden teknologioita. Turun ammattikorkeakoulun Salon kampuksella voi opiskella liiketalouden tradenomiksi, sairaanhoitajaksi ja terveydenhoitajaksi ja sosionomiksi. Kaikkiaan Salon kampuksella opiskelee noin 700 opiskelijaa.

Turun ammattikorkeakoulu Salo IoT Campus

Edusalo

Edusalo tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia koulutus- ja työelämän palveluja sekä osaamisen kehittämispalveluja asiakkaiden tarpeisiin, niin yrityksille kuin yksityishenkilöille.

Lupakorttikoulutukset ovat työelämään liittyviä lyhytkoulutuksia. Työvoimakoulutukset on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille, tavoitteena parantaa työllistymisen tai työelämässä pysymisen mahdollisuuksia. Uravalmennukset ovat pidempikestoisia työelämään tähtääviä tai väylänä johonkin alaan ja sen tutkintokoulutukseen. Maahanmuuttajille järjestetään kotoutumiskoulutusta sekä ammattiin suuntaavaa koulutusta.

Yhteishankintakoulutukset ovat Ely:n tukemia koulutuksia yrityksille esim. rekrytoitaessa, lomauttaessa tai uuden tietotaidon hankintaan jo olemassa olevalle henkilökunnalle. Edusalossa järjestetään myös useita tutkintopäiviä yleisen kielitutkinnon suomen, ruotsin, englannin ja espanjan kielitaidon osoittamiseen.

Edusalo (Salon seudun koulutus Oy) on Salon seudun koulutuskuntayhtymän tytäryhtiö ja se toteuttaa kilpailutilanteessa markkinoilla harjoitettavaa koulutusmyyntiä.

Edusalo