Hyppää sisältöön

Business-linja

Salon lukiossa yhtenä erikoistumislinjana on business-linja. Linjan opinnot koostuvat vähintään 10 opintopisteen suuruisesta opintopaketista (Business-opinnot). Opiskelija voi rakentaa opintokokonaisuutensa harrastuneisuutensa, kiinnostuksensa ja jatko-opintosuunnitelmiensa mukaisiksi.

Hakeutuminen business-linjalle

Salon lukion bisneslinjalle haetaan yhteishaun yhteydessä omalla lomakkeellaan, joka tule täyttää ja palauttaa lukion verkkosivuilla yhteishaun aikataulun mukaisesti. Bisneslinjan hakukriteereinä katsotaan yläkoulun äidinkielen, englannin ja yhteiskuntaopin arvosanoja. Myös harrastuneisuus voidaan lukea hakijan eduksi.

Siirry business-linjan sähköiseen hakulomakkeeseen

Business-linjan opinnot

Business-linja sisältää monialaisia opintoja. Osa business-linjan opinnoista on Turun kauppakorkeakoulun tarjoamia opintoja, jotka opiskelija voi myöhemmin sisällyttää osaksi Turun kauppakorkeakoulun opintojaan. Kansainvälisen liiketalouden opintojaksot on suunniteltu yhteistyössä NYT kanssa (Nuorten yrittäjyys ja talous, NYT) ja ne tarjoavat opiskelijalle mahdollisuuksia kesätöihin ja tutustumista moniin eri yrityksiin. Business-linjan opintoihin on mahdollista sisällyttää myös vieraiden kielten opintoja sekä muita lukion opintoja.

Business-linja Salon lukiossa (pdf) (255,79 Kt)