Hyppää sisältöön

Kuusjoen koulu

Koulu sijaitsee Kuusjoen taajamassa rauhallisella alueella noin 20 km Salon keskustasta. Koulun yhteydessä on iso piha-alue, urheilukenttä huoltorakennuksineen, täysmittainen palloilusali, pallo-/luistelukenttä ja valaistu kuntorata.

Kuusjoen koulu on aloittanut toiminnan vuoden 2010 alussa. Rakennus on toimiva, tilava ja nykyaikainen. Koulussa on erilliset tilat tekniselle työlle, taideaineille, pienryhmäopiskelulle sekä monipuoliselle liikunnalle. Koulussa toimii myös nykyaikainen rauhallisen oppimistilan mukaisesti kalustettu oppilaskirjasto.

Oppilaita koulussa on noin sata. Opetusta annetaan perusopetuksen vuosiluokilla 1-6. Koulussa toimii kuusi luokanopettajaa sekä erityisluokanopettaja. Yleisopetuksen ja erityisopetuksen integrointi on tärkeä osa koulun toimintakulttuuria. Oppilaiden oppimisen tuen takaamiseksi on koululla käytössä koulunkäynninohjaajia. Koulun tiloissa toimii lisäksi iltapäiväkerho. Koulun yhteydessä toimii kiinteässä yhteistyössä päiväkoti, jossa annetaan myös esiopetusta.