Hyppää sisältöön

Inkereen koulu

Inkereen koulu sijaitsee Salon kaupungin viheralueella n. 10 km keskustasta. Koulussa on noin 120 oppilasta vuosiluokilla 1-6. Koulussa on kuusi perusopetusryhmää ja alkuopetuksen pienryhmä. Koulussa järjestetään iltapäivätoimintaa. Samoissa tiloissa toimii myös esiopetuksen ryhmiä.

Vuonna 2007 valmistunut koulurakennus on nykyaikainen ja terve. Luokat on varustettu ajanmukaisilla opetusvälineillä. Koulussa on erilliset tilat tekniselle työlle, tekstiilityölle ja kuvataiteelle, erillinen tietokoneluokka, ruokasali, pienryhmätiloja sekä tilava liikuntasali. Samassa rakennuksessa sijaitsee myös kirjasto.

Koulun piha-alue on viihtyisä ja koulua ympäröivä vehreä kangasmetsä tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet eri oppimiskokonaisuuksien toteuttamiselle. Urheilukenttä, valaistu pururata sekä luistelukaukalo ovat koulun välittömässä läheisyydessä.

Koulu toimii oppivana yhteisönä. Opettajat, oppilaat ja luokat tekevät paljon yhteistyötä ja oppimiskokonaisuuksia toteutetaan yli luokkarajojen kootuissa ryhmissä. Oppilaita osallistetaan opetuksen sisältöjen ja toteutuksen suunnitteluun. Koulussa on aktiivista oppilaskunta-, välkkäri- ja kummioppilastoimintaa. Yhteisöllisyyden ja kouluviihtyvyyden lisäämiseksi toimimme tiiviissä yhteistyössä vanhempaintoimikunnan kanssa.

Panostamme Inkereen koululla siihen, että kaikilla oppilailla on alakoulun jälkeen hyvät laaja-alaisen osaamisen perustaidot ja -tiedot. Pyrimme siihen, että koulussamme kasvaa hyväkäytöksisiä, vastuuntuntoisia ja toiset huomioon ottavia lapsia.