Hyppää sisältöön
Varhaiskasvatus ja koulutus

Esiopetuskuljetukset

Esiopetuskuljetuksen anominen

Lukuvuoden 2020-2021 esikoulujen järjestämispaikat on päätetty opetuslautakunnassa. Päätökset lasten esiopetuspaikoista lähetetään huoltajille 31.3.2020 mennessä. Esiopetuskuljetusta voi hakea sen jälkeen, kun päätös esiopetuspaikasta on tullut, kuitenkin viimeistään 19.4.2020 mennessä.

Esikoululaisella on lakisääteinen oikeus kaupungin kustantamaan kuljetukseen mikäli esikoulumatkan pituus kunnan osoittamaan esikouluun on yli 3 kilometriä. Kuljetus järjestetään esiopetuspäätöksessä mainittuun kunnalliseen esiopetusyksikköön.

Esiopetuspäätöksen saavuttua kuljetusta haetaan aina erikseen. Tarkemmat myöntämisperusteet määräytyvät voimassaolevien koulukuljetusperiaatteiden mukaisesti.

Mikäli huoltajilla on Wilma-tunnukset tehdään hakemukset lukuvuodelle 2020-2021 30.4.2020 mennessä. Ohje kuljetuksen hakemiseen Wilmassa alla. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista tehdä Wilmassa, täytetään tulostettava hakemus. Hakemus toimitetaan osoitteeseen Salon kaupunki / Liikennepalvelut PL 77, Tehdaskatu 2, 24101 Salo.

Ohjeet esiopetuskuljetuksen anomiseen

Esiopetus- ja koulukuljetushakemus (word) (908,00 Kt)

Huom! Kuljetusta järjestetään ainoastaan esiopetukseen. Jos esikoululainen on ennen tai jälkeen esiopetuksen varhaiskasvatuksessa, ei kuljetusta järjestetä.