Hyppää sisältöön
Varhaiskasvatus ja koulutus

Esiopetuskuljetukset

Esiopetuskuljetuksen anominen

Lukuvuoden 2021-2022 esiopetuksen järjestämispaikat on päätetty opetuslautakunnassa. Päätökset lasten esiopetuspaikoista lähetetään huoltajille 31.3.2021 mennessä.

Esioppilaalla on lakisääteinen oikeus kaupungin kustantamaan kuljetukseen, mikäli esikoulumatkan pituus kunnan osoittamaan esiopetuspaikkaan on yli 3 kilometriä. Esiopetuskuljetusta voi hakea sen jälkeen, kun päätös esiopetuspaikasta on tullut, kuitenkin viimeistään 30.4.2021 mennessä.

Esiopetuspäätöksen saavuttua kuljetusta haetaan aina erikseen. Tarkemmat myöntämisperusteet määräytyvät voimassaolevien koulukuljetusperiaatteiden (400,51 Kt) mukaisesti.

Kuljetusta haetaan aina erikseen esiopetuspaikkapäätöksen saavuttua. Kuljetus järjestetään esiopetuspäätöksessä mainittuun kunnalliseen esiopetusyksikköön. Mikäli huoltajilla on Wilma-tunnukset tehdään hakemukset 30.4.2021 mennessä. Ohje kuljetuksen hakemiseen Wilmassa alla. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista tehdä Wilmassa, täytetään tulostettava hakemus. Varmista ensin, että saat päiväkodista tunnukset Wilman käyttöön! Paperinen hakemus toimitetaan osoitteeseen Salon kaupunki / Liikennepalvelut PL 77, Tehdaskatu 2, 24101 Salo.

Ohje koulukuljetuksen hakemiseen Wilmassa (pdf) (273,59 Kt)

Tulostettava hakemus esiopetuskuljetukseen (pdf) (561,58 Kt)

Huom! Kuljetusta järjestetään ainoastaan esiopetukseen. Jos esikoululainen on ennen tai jälkeen esiopetuksen varhaiskasvatuksessa täydentävässä päivähoidossa, ei kuljetusta järjestetä. Kuljetusta voi hakea myös osittaiselle ajalle viikossa esimerkiksi aamuisin, jos täydentävää päivähoitoa ei ole aamuisin, mutta iltapäivisin on.