Hyppää sisältöön

Palvelut työnhakijalle

Salon kaupungin työllisyyspalvelujen tavoitteena on parantaa alueen työllisyystilannetta yhdessä muiden toimijoiden kanssa. Työllisyyspalvelut vastaa kuntouttavan työtoiminnan järjestämisestä, kaupungin palkkatuetusta työstä, työpajatoiminnasta pitkään työttömänä olleille tai TYP:n asiakkaille, Salon kaupungin yrityksille ja yhteisöille maksamasta työllistämistuesta sekä nuorten kesätyöllistämistuesta.

Työllisyyspalveluissa kehitetään työttömien palveluja ja tarjotaan työhönvalmennusta työn saamisen tueksi. Varsinais-Suomen työllistymistä edistävä monialainen yhteispalvelu (TYP) on osa toimintaamme.

Salon kaupunki on mukana työllisyyden kuntakokeilussa 1.3.2021 – 2024. Salon työllisyyden kuntakokeiluun kuuluvat myös Koski Tl ja Marttila. Työllisyyden kuntakokeilussa osa työttömistä työnhakijoista siirtyy TE-toimistosta oman kotikuntansa työllisyyspalvelujen asiakkaiksi.

Työllisyyspalvelut sijaitsevat Waltissa osoitteessa Salorankatu 5 – 7. Waltista löydät kuntouttavan työtoiminnan, TYP:n sekä palkkatukityöllistämisen palvelut. Waltissa järjestetään myös monipuolista työpajatoimintaa. Waltin tiloista löytyy myös pitkäaikaistyöttömien terveydenhuollon palvelut. Lisäksi Waltissa palvellaan Työllisyyden kuntakokeilun asiakkaita ajanvarauksella.

Voimala 2.0 – salolaisten työnhakijoiden palvelupiste on osa työllisyyspalveluiden toimintaa ja se sijaitsee Salon pääkirjaston naapurissa. Voimalassa palvelee myös Työllisyyden kuntakokeilun päivystys sekä alle 30-vuotiaille suunnattu Ohjaamo. Lisäksi palvelupisteen yhteydessä toimii kaikille avoin kahvila.

Kaikki avoimet työpaikat löydät täältä Työmarkkinatori.fi