Hyppää sisältöön

Työllisyyspalvelut

Salon kaupungin työllisyyspalvelujen tavoitteena on parantaa alueen työllisyystilannetta yhdessä muiden toimijoiden kanssa. Työllisyyspalvelut vastaa muun muassa työllisyyden kuntakokeilusta, kaupungin palkkatuetusta työstä sekä työpajatoiminnasta pitkään työttömänä olleille tai TYP:n asiakkaille.

Työllisyyspalveluiden Salorankadun (5 – 7) toimipisteessä Waltissa sijaitsee TYP:n ja palkkatukityöllistämisen palvelut sekä työllisyyden kuntakokeilun palveluita. Waltissa järjestetään myös monipuolista työpajatoimintaa. Toimipisteestä löytyy myös pitkäaikaistyöttömien terveydenhuollon palvelut. Terveydenhuollon palveluista vastaa Varsinais-Suomen hyvinvointialue.

Voimala 2.0 – salolaisten työnhakijoiden palvelupiste on osa työllisyyspalveluiden toimintaa ja se sijaitsee Salon pääkirjaston vieressä osoitteessa Vilhonkatu 2. Voimalassa (Hilkansalin aulassa) sijaitsee myös Salon työllisyyden kuntakokeilun päivystys. Kuntakokeilun päivystys palvelee maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 9–12. Voimalasta löytyy myös nuorille tarkoitettu Ohjaamo.

Voimalan tiloissa toimii myös kaikille avoin kahvila.

Työllisyyspalveluista ja kumppaneista on julkaistu interaktiivinen Työllisty Saloon! -esite.

Siirry Työllisty Saloon! -esitteeseemme

Työllisyyspalveluiden työllisyysohjelma, työllisyyskatsaus ja kuukausiraportti