Hyppää sisältöön

Työllisyyspalvelut

Salon kaupungin työllisyyspalvelujen tavoitteena on parantaa alueen työllisyystilannetta yhdessä muiden toimijoiden kanssa. Työllisyyspalvelut vastaa kuntouttavan työtoiminnan järjestämisestä, kaupungin palkkatuetusta työstä, työpajatoiminnasta pitkään työttömänä olleille tai TYP:n asiakkaille, Salon kaupungin yrityksille ja yhteisöille maksamasta työllistämistuesta sekä nuorten kesätyöllistämistuesta.

Työllisyyspalveluissa kehitetään työttömien palveluja ja tarjotaan työhönvalmennusta työn saamisen tueksi. Varsinais-Suomen työllistymistä edistävä monialainen yhteispalvelu (TYP) on osa toimintaamme.

Työllisyyspalvelut sijaitsevat Waltissa osoitteessa Salorankatu 5 – 7. Waltista löydät kuntouttavan työtoiminnan, TYP:n sekä palkkatukityöllistämisen palvelut. Waltissa järjestetään myös monipuolista työpajatoimintaa. Waltin tiloista löytyy myös pitkäaikaistyöttömien terveydenhuollon palvelut.

Lisäksi Waltissa palvellaan ajanvarauksella arkisin klo 8-16 Salon työllisyyden kuntakokeiluun liittyvissä asioissa.

Voimala 2.0 – salolaisten työnhakijoiden palvelupiste on osa työllisyyspalveluiden toimintaa ja se sijaitsee Salon pääkirjaston naapurissa. Palvelupisteen yhteydessä toimii kaikille avoin kahvila.

Työllisyyspalveluista ja kumppaneista on julkaistu interaktiivinen Työllisty Saloon! -esite.

Siirry Työllisty Saloon! -esitteeseemme

Työllisyyspalveluiden työllisyysohjelma, työllisyyskatsaus ja kuukausiraportti