Hyppää sisältöön

Työllisyyspalvelut

Salon kaupungin työllisyyspalvelujen tavoitteena on parantaa alueen työllisyystilannetta yhdessä muiden toimijoiden kanssa. Työllisyyspalvelut vastaa kuntouttavan työtoiminnan järjestämisestä, kaupungin palkkatuetusta työstä, työpajatoiminnasta pitkään työttömänä olleille tai TYP:n asiakkaille, Salon kaupungin yrityksille ja yhteisöille maksamasta työllistämistuesta sekä nuorten kesätyöllistämistuesta.

Työllisyyspalveluissa kehitetään työttömien palveluja ja tarjotaan työhönvalmennusta työn saamisen tueksi. Varsinais-Suomen työllistymistä edistävä monialainen yhteispalvelu (TYP) on osa toimintaamme.

Työllisyyspalvelut sijaitsevat Waltissa osoitteessa Salorankatu 5 – 7. Waltista löydät kuntouttavan työtoiminnan, TYP:n sekä palkkatukityöllistämisen palvelut. Waltissa järjestetään myös monipuolista työpajatoimintaa. Waltin tiloista löytyy myös pitkäaikaistyöttömien terveydenhuollon palvelut.

Lisäksi Waltissa palvellaan ajanvarauksella arkisin klo 8-16 Salon Työllisyyden kuntakokeiluun liittyvissä asioissa.

Voimala 2.0 – salolaisten työnhakijoiden palvelupiste on osa työllisyyspalveluiden toimintaa ja se sijaitsee Salon pääkirjaston naapurissa. Palvelupisteen yhteydessä toimii kaikille avoin kahvila.

Työllisyyspalveluiden yhteystiedot

Käyntiosoite:
Salorankatu 5 – 7, 24240 Salo

Työllisyyspalveluiden esimies
Minna Virta
044 778 2161
minna.​k.​virta​@​salo.​fi​

tyollisyyspalvelut​@​salo.​fi​

Voitte lähettää työllisyyspalveluille salattua sähköpostia linkistä:
www.turvaposti.fi 
Salasana tulee lähettää ko. työntekijän matkapuhelinnumeroon 044 778 xxxx