Hyppää sisältöön

Kirjasto

Vaski-kirjastot ovat siirtyneet käyttämään Koha-kirjastojärjestelmää kesäkuussa 2021.

Huomioithan seuraavat asiat:
– omatoimiset kirjastopalvelut Kiikalan, Kiskon, Kuusjoen, Muurlan, Suomusjärven ja Särkisalon kirjastoissa eivät ole käytössä toistaiseksi
– lainaaminen on jatkossa mahdollista ainoastaan kirjastokortilla. Mikäli kirjastokorttisi on kadonnut, voit lunastaa uuden kortin palvelutiskiltä esittämällä kuvallisen henkilöllisyystodistuksesi. Uuden kirjastokortin hinta on 2 euroa.
– jos olet unohtanut lainausautomaateilla ja verkkokirjastoon kirjautumisessa tarvittavan tunnuslukusi, voit palauttaa sen verkkokirjastossa. Tämä edellyttää, että sähköpostiosoitteesi on tallennettu asiakastietoihisi.
– voit päättää itse oman varaustunnuksesi, jonka perusteella löydät varauksesi noutohyllystä.
– voit keskeyttää voimassa olevat varauksesi esim. loman ajaksi.
– voit saada varauksista saapumisilmoituksen joko tekstiviestillä tai sähköpostilla
– ennakkoilmoitus eräpäivästä tulee jatkossakin sähköpostina, mutta vain kerran. Eräpäivän jälkeen lähetettäviä myöhästymismuistutuksia ei voi enää saada tekstiviestillä, vaan ne tulevat sähköpostitse. Jos asiakastiedoissasi ei ole sähköpostiosoitetta, myöhästymismuistutukset tulevat kirjeenä.
– halutessasi saat myös lainaus- sekä palautuskuitit suoraan sähköpostiisi.
– jos kirjastokorttisi ei enää toimi, ota yhteyttä kirjastoon. Mikäli asiakastiedoissasi on ollut aiemmin monta korttia Vaski-kirjastoihin, vain yksi näistä on siirtynyt uuteen järjestelmään.

Kirjastot

Vaski-verkkokirjasto

Omatoimikirjastot

E-aineistot Vaski-kirjastoissa

Tapahtumia ja näyttelyitä kirjastoissa

Ajankohtaista

Tiedotteet
Kirjastojärjestelmän vaihtuminen tuo muutoksia - Kirjastot suljettu 19.5.-3.6.
5.5.2021
Vaski-kirjastot vaihtavat toukokuussa uuteen kirjastojärjestelmään Kohaan. Tämän johdosta kaikki Salon kirjastot ovat suljettuina 19.5. – 3.6.2021 eivätkä kirjastoautot liikennöi. Myöskään omatoimiset kirjastopalvelut eivät ole käytettävissä Kiikalan, Kiskon, Kuusjoen, Muurlan, Suomusjärven ja Särkisalon kirjastoissa. Verkkokirjastoon kirjautuminen ei ole mahdollista. Myös kirjastojen ulkopuolella sijaitsevat palautusluukut suljetaan kiinnioloajaksi. Järjestelmänvaihdon aikana aineistoa ei voi lainata, palauttaa, uusia tai varata. […]