Hyppää sisältöön

Koulujen kirjasarjat

Koulujen kirjasarjoja voivat lainata Salon kaupungin alueella toimivien peruskoulujen opettajat. Laina-aika on 56 vuorokautta.

Tilattu aineisto on noudettavissa pääkirjastosta aikaisintaan seuraavana arkipäivänä (jos haluat noutaa kirjat lauantaina, tee tilaus torstaina).

Aineisto voidaan toimittaa myös kirjastoautojen mukana niille kouluille, joilla kirjastoautot käyvät. Lähikirjastojen alueiden koulut voivat pyytää toimituksen lähikirjastoon, josta opettaja hakee kirjat.

Koulujen kirjasarjat luokka-asteittain

Voit valita luokallesi sopivan kirjan miltä tahansa listalta. Tilaus tehdään listojen alla olevalla tilauslomakkeella.

Koulujen kirjasarjojen tilaus

Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia. Voit halutessasi antaa useamman kirjasarjatoiveen siltä varalta, että ykköstoiveesi on lainassa. Ilmoitamme sinulle sähköpostilla, kun tilaamasi kirjasarja on noudettavissa.
  • Jos 1. toiveesi on lainassa, haluatko, että se varataan luokallesi? * Required
  • Toimitustapa * Required

Turun oppimateriaalikeskus

Salolaisilla kouluilla on mahdollisuus tilata kirjasarjoja myös Turun Oppimateriaalikeskuksesta. Opettaja tekee tilauksen suoraan oppimateriaalikeskukseen, josta kirjat toimitetaan Salon pääkirjastoon. Opettajan toiveen mukaan tilaus voidaan toimittaa edelleen joko lähikirjastoon tai kirjastoauton mukana koululle.

Tilausohjeet löydät Turun oppimateriaalikeskuksen verkkosivuilta kohdasta Vaski-kuntien (koulujen) lainaohjeet.

Turun oppimateriaalikeskus