Hyppää sisältöön
Vapaa-aika ja matkailu

Lasten- ja nuortenkulttuuri

Märynummen taidepaja, kevät 2019. Kuva: Studio Luxi Tero Teränen

Salossa lapsille, nuorille ja perheille suunnattuja kulttuuripalveluja tuottavat monet eri toimijat yhteistyössä. Kaupungin yksiköiden lisäksi monet yhdistykset, taiteilijat ja kädentaitajat tarjoavat kulttuuria myös lapsille ja nuorille.

Taiteen perusopetusta järjestää kuvataiteessa, käsityössä sekä teatteritaiteessa Salon kansalaisopisto sekä musiikissa Salon musiikkiopisto. Lue lisää taiteen perusopetuksesta.

Lapsille suunnattuja sisältöjä on kaupungissa järjestettävissä tapahtumissa, kuten EtnoSalo, Salo Circus sekä Lasten laulukaupunki –festivaaleilla sekä Taiteiden Yässä. Lisäksi alueen teatterit ja musiikkitoimijat tarjoavat lapsille ja perheille teatteri- ja konserttielämyksiä ympäri vuoden. Lasten Tilkkutäkki on sivusto, jossa lastenkulttuuritoimijat Salosta ja Kemiönsaarelta esittäytyvät. Lue lisää Lasten Tilkkutäkistä.

Uutta ja innostavaa toimintaa suunnitellaan koko ajan lisää. Odotettavissa on paljon iloa ja riemua, yllätyksellisiä elämyksiä sekä monimuotoista kulttuuritoimintaa. Tervetuloa mukaan!

Tutkimusmatka metsään Nuorten Salo Lasten ja nuorten kirjasto Musiikkiopisto

 

Tiedotteet
Kulttuuriharrastuksia lapsille ja nuorille Salossa
22.9.2020
Tiedotteet
Opintoavustuksia haettavana sivistyspalveluista
21.9.2020

Yhteystiedot:

Sini Lundgrén
Kulttuurituottaja
sini.​lundgren​@​salo.​fi​
02 778 4983

Käyntiosoite: Tehdaskatu 2, Salo
Postiosoite: PL 77, 24101 Salo
www.salo.fi/kulttuuri