Hyppää sisältöön
Vapaa-aika ja matkailu

Lasten- ja nuortenkulttuuri

Märynummen taidepaja, kevät 2019. Kuva: Studio Luxi Tero Teränen

Salossa lapsille, nuorille ja perheille suunnattuja kulttuuripalveluja tuottavat monet eri toimijat yhteistyössä. Kaupungin yksiköiden lisäksi monet yhdistykset, taiteilijat ja kädentaitajat tarjoavat kulttuuria myös lapsille ja nuorille.

Taiteen perusopetusta järjestää kuvataiteessa, käsityössä sekä teatteritaiteessa Salon kansalaisopisto sekä musiikissa Salon musiikkiopisto. Lue lisää taiteen perusopetuksesta.

Liikuntapalveluiden kanssa suunnitellaan ja toteutetaan liikuntaa ja kulttuuria yhdistäviä tapahtumia sekä kampanjoita. Lue lisää Mennääs Ulos! -kampanjasta

Kulttuuritila Näkkäriin aletaan toteuttaa maaliskuusta 2021 lähtien Lasten lauantai -lastenkulttuuriesityksiä. Kirjaston kanssa tehdään yhteistyötä mm. KirjastoKanin satuhetkien tuottamisella verkkosaduiksi.

Lapsille suunnattuja sisältöjä on kaupungissa järjestettävissä tapahtumissa, kuten EtnoSalo, Salo Circus sekä Lasten laulukaupunki –festivaaleilla sekä Taiteiden Yässä. Lisäksi alueen teatterit ja musiikkitoimijat tarjoavat lapsille ja perheille teatteri- ja konserttielämyksiä ympäri vuoden. Lasten Tilkkutäkki on sivusto, jossa lastenkulttuuritoimijat Salosta ja Kemiönsaarelta esittäytyvät. Lue lisää Lasten Tilkkutäkistä.

Uutta ja innostavaa toimintaa suunnitellaan koko ajan lisää. Odotettavissa on paljon iloa ja riemua, yllätyksellisiä elämyksiä sekä monimuotoista kulttuuritoimintaa. Tervetuloa mukaan!

Tutkimusmatka metsään Nuorten Salo Lasten ja nuorten kirjasto Musiikkiopisto KirjastoKanin satuhetket

 

Mennääs ulos! – luontoliikuntahaaste perheille

Haaste kannustaa lähiympäristön tutkimiseen, kulttuurin ja liikunnan yhdistämiseen ulkoilussa sekä luonnon kokemiseen moniaistisesti.

Mennääs ulos!

Yhteystiedot:

Sini Lundgrén
Kulttuurituottaja
sini.​lundgren​@​salo.​fi​
02 778 4983

Käyntiosoite: Tehdaskatu 2, Salo
Postiosoite: PL 77, 24101 Salo
www.salo.fi/kulttuuri