Hyppää sisältöön

Suomusjärven kirjasto

Suomusjärven kirjasto on omatoimikirjasto. Omatoimiset kirjastopalvelut ovat käytettävissä päivittäin (ma – su) klo 7.00 – 20.00. Sisäänkäynti kirjastokortilla ja siihen liitetyllä tunnusluvulla.

Aukioloajat, yhteystiedot ja palvelut Vaski-verkkokirjastossa

Suomusjärven kirjasto kartalla

Omatoimiaikana pääset sisälle kirjastoon omalla kirjastokortillasi ja siihen liitetyllä tunnusluvulla. Saat tunnusluvun Vaski-kirjastoista kuvallista henkilöllisyystodistusta näyttämällä. Voit palauttaa ja lainata kirjaston eteisessä olevalla automaatilla, jota on helppo käyttää.

Saapuneet varaukset löydät eteisestä ja ne ovat noudettavissa myös omatoimiaikana.

Kirjastossa on tallentava kameravalvonta sekä ulkona että sisällä.

Internet/tiedonhaku
Voit käyttää kirjastossa langatonta GuestSalo-verkkoa. Asiakkaiden käytössä on myös kaksi tietokonetta.

Tulostus ja kopiointi on mahdollista Print In City -palvelun kautta. Palvelu toimii osoitteessa www.printincity.fi. Palvelu on helppokäyttöinen ja kuka tahansa voi rekisteröityä sen käyttäjäksi, jos omistaa verkkopankin tunnukset tai luottokortin sekä sähköpostiosoitteen. Kirjautumisen jälkeen käyttäjä lataa tililleen saldoa ja voi aloittaa palvelun käytön.

Tulostus onnistuu lataamalla tulostustyö verkkopalveluun tai lähettämällä se sinne sähköpostitse. Palvelussa näkyvät eri töiden hinnat eri tulostuspisteissä, ja siellä voi muokata tulostustyön asetuksia. Työ tulostetaan ja noudetaan henkilökohtaista PIN-koodia käyttäen Print In City -tulostuspisteeltä. Tarkemmat ohjeet löytyvät palvelun verkkosivuilta.