Hyppää sisältöön
Vapaa-aika ja matkailu

Suomusjärven kirjasto

Asiointi kirjastoissa 3.12.2020-24.1.2021

Kirjastot ovat avoinna 3.12.2020-24.1.2021 rajoitetuin palveluin. Kaikkien tulee huolehtia kahden metrin turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta sekä tulla kirjastoon vain terveenä. Asiakkaiden tulee käyttää kasvomaskia, jos sen käyttöön ei ole terveydellistä estettä.

Varausten nouto, palautus ja lainaus rajatusta kokoelmasta on mahdollista. Asiointi tapahtuu omatoimisesti automaateilla. Kokoelma- ja oleskelutilat on suljettu. WC-tilat ovat suljettuina.

Asiakastietokoneet, tulostimet ja kopiokoneet ovat käytössä pika-asiointia (15 minuuttia) varten. Lähikontaktia vaativaa opastusta ei voida antaa. Kirjaston tiloissa järjestettävät tapahtumat ja ryhmäkäynnit sekä näyttelyt on peruttu.

Aineistoa voi palauttaa kirjastojen aukioloaikoina automaatteihin ja muina aikoina ulkona sijaitseviin palautusluukkuihin. Pääkirjaston palautusluukku avautuu kirjastokortilla.

Kirjastoautot palaavat liikenteeseen maanantaina 11.1.2021. Kirjastoautot liikennöivät normaalisti aikataulujen mukaan, mutta sisälle autoon pääsee vain yksi ihminen/perhe kerrallaan. Koulu- ja päiväkotipysäkeillä sisään pääsee vain yksi opettaja tai muu aikuinen kerrallaan.

Omatoimiset kirjastopalvelut Kiikalan, Kiskon, Kuusjoen, Muurlan, Suomusjärven sekä Särkisalon kirjastoissa ovat asiakkaiden käytettävissä jälleen maanantaista 11.1.2021 lähtien.

Rajoitukset perustuvat Varsinais-Suomen koronakoordinaatioryhmän antamiin suosituksiin 1.12., 15.12.2020 sekä 5.1.2021.

Suomusjärven kirjasto on omatoimikirjasto. Omatoimiset kirjastopalvelut ovat käytettävissä päivittäin (ma – su) klo 7.00 – 20.00. Sisäänkäynti kirjastokortilla ja siihen liitetyllä tunnusluvulla.

Aukioloajat, yhteystiedot ja palvelut Vaski-verkkokirjastossa

Suomusjärven kirjasto kartalla

Omatoimiaikana pääset sisälle kirjastoon omalla kirjastokortillasi ja siihen liitetyllä tunnusluvulla. Saat tunnusluvun Vaski-kirjastoista kuvallista henkilöllisyystodistusta näyttämällä. Voit palauttaa ja lainata kirjaston eteisessä olevalla automaatilla, jota on helppo käyttää.

Saapuneet varaukset löydät eteisestä ja ne ovat noudettavissa myös omatoimiaikana.

Kirjastossa on tallentava kameravalvonta sekä ulkona että sisällä.

Internet/tiedonhaku
Voit käyttää kirjastossa langatonta SaloGuest-verkkoa. Asiakkaiden käytössä on myös kaksi tietokonetta.

Yhteystiedot

Suomusjärven kirjasto
Kitulantie 1
25410 SUOMUSJÄRVI
02 778 4979
kirjasto.suomusjarvi@salo.fi

Kirjastosihteeri Tarja Pasanen