Hyppää sisältöön

Liikuntakampanjat

Nyt haastetaan itsemme, naapurit, perheenjäsenet, työkaverit, ystävät erilaisiin liikuntahaasteisiin!

Haastepyöräily -kampanja vapusta juhannukseen 1.5.-26.6.2022

Perinteinen Haastepyöräily -kampanja sopii kaikenikäisille. Siispä kilometrejä alle ja Salo kärkeen! Kaikkien osallistujien kesken arvotaan palkintoja.

Reaaliaikainen kuntaranking

Kävelykilometrikisa

Joukkueemme “Salo kävelee” on mukana valtakunnallisessa Kävelykilometrikisassa, jossa osallistujat kirjaavat kävelykilometrejään 1.5.-30.9.2022. Kisa on leikkimielinen ja maksuton, ja sen järjestävät Tahko Pihkala -seura ja Suomen Latu.

Haastamme kaikki mukaan kävelyä ja hyvinvointia edistävään kisaan! Kaikkien osallistujien kesken arvotaan palkintoja! Klikkaa alla olevaa linkkiä ja ilmoita joukkueesi mukaan:

kavelykilometrikisa.fi

Joukkueen osallistumiskoodi on salo2022

Viisi vireää kuukautta

Tammi-toukokuun haasteen aikana jokainen sai muovata kuukauden teemaa itselleen sopivaan muotoon. Nämä vinkit eivät vanhene, joten kurkkaa: jokaisen kuukauden aikana jaamme työikäisten liikunnan sivulla aiheeseen liittyvää tietoa, vinkkejä sekä tehtäviä. Sinä päätät, mitä ja miten paljon teet. Kokeile rohkeasti myös uutta ja tuntematonta. Muista, että kaikki mitä teet enemmän kuin ennen, on hyväksi omalle terveydelle ja hyvinvoinnille.

Yhteystiedot

Liikunnanohjaaja
Saku Nikkanen
saku.nikkanen@salo.fi
02 778 4709