Hyppää sisältöön

Liikuntakampanjat

Nyt haastetaan itsemme, naapurit, perheenjäsenet, työkaverit ja ystävät liikkumaan läpi vuoden!

Liikkuen läpi vuoden -kampanjakokonaisuus

Liikkuen läpi vuoden on LiikUn ja osallistuvien kuntien kolmen kampanjan kokonaisuus, jossa on vuodelle 2024 päivitettyjen nimien mukaisesti LiikU talvella, LiikU Haastepyöräily ja LiikU syksyllä kampanjat. Tällä kokonaisuudella kannustamme kaiken ikäisiä ja tasoisia lounais-suomalaisia liikkumaan ja merkkaamaan 18 eri liikuntalajilla tehdyt suoritukset Liikkuen läpi vuoden -mobiilisovellukseen. Näin ollen osallistuja voi seurata omaa liikuntahistoriaa ympäri vuoden sekä samalla osallistua kampanjoiden kuntakisoihin. Kuntakisojen reaaliaikaista tilannetta voi seurata Liikkuen läpi vuoden -mobiilisovelluksen kautta tai alla olevien LiikU:n linkkien kautta.

LiikU haastepyöräily 1.5.-23.6.

Laitetaan kaikki pyörät pyörimään Salossa!

Sähköpyörä, maastopyörä, citypyörä, hybridipyörä, cyclocrosspyörä, laatikko-pyörä, soveltavan liikunnan pyörät, tandempyörä, kickbike jne. Kaiken ikäisille ja tasoisille pyöräilijöille löytyy jonkinlainen polkupyörä omaan pyöräilyyn, joten nyt on hyvä aika ottaa pyörät esiin ja laittaa kaikki pyörät pyörimään!

Haastepyöräily -kampanja starttaa taas vappuna Lounaisessa-Suomessa 41 kunnan alueella, myös Salossa. Kirjausalustana toimii ilmainen Liikkuen läpi vuoden mobiilisovellus, joka toimii älypuhelimessa, tabletissa sekä netissä ja sen voi ladata sovelluskaupoista.

LiikUn kampanja sivulle (siirtyy Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n sivulle)

Toimintaohje haastepyöräilyyn

Kirjaa päivittäinen liikkumisesi kilometreinä mobiilisovellukseen (ladattavissa sovelluskaupasta nimellä Liikkuen läpi vuoden), ellei sinulla ole mahdollisuutta kirjata kilometrejä mobiilisovellukseen, voit täyttää pyöräilysuorituksesi alla olevaan lomakkeeseen ja palauttaa sen liikunta@salo.fi tai lähimpään kirjastoon tai liikuntatoimiston postilaatikkoon (os. Perniöntie 7) 25.6. mennessä.

Haastepyöräilykortti 2024 (pdf)

 

LiikU syksyllä -kampanja 1.9.-30.11.

Kampanjan tavoitteena on haastaa ja motivoida liikkumaan eli voit osallistua kampanjaan omien kilometritavoitteiden mukaan. Liikuntamuotoina ovat frisbeegolf, kävely, sauvakävely, juoksu, pyöräily, maastopyöräily, melonta, retkeily, rullahiihto ja -luistelu, uinti ja suunnistus. Myös soveltava liikunta on huomioitu kampanjassa, joten se soveltuu kaikille ikään tai tasoon katsomatta.

LiikU syksyllä -kampanja järjestetään yhteistyössä LiikUn sekä kampanjaan osallistuvien kuntien liikuntatoimien kanssa. LiikU ja kunnat arpovat kaikkien osallistujien kesken palkintoja, joista ilmoitetaan voittajille erikseen.

LiikUn kampanja sivulle (siirtyy Lounais-Suomen Liikunta ja Urheily ry:n sivulle)

Toimintaohje Syysliikkuja -kampanjaan

Kuntakisassa on kolme sarjaa, alle 5000 asukkaan, sekä alle ja yli 10 000 asukkaan sarjat. Kirjaukset tehdään pääsääntöisesti mobiili- tai nettisovelluksen kautta. Jos kirjaukset ei ole mahdollista tehdä sähköisesti, on mahdollista täyttää liikuntakorttia (tässä alla). Liikuntakortin palautus lähikirjastoon tai liikuntatoimiston postilaatikkoon (Perniöntie 7, Salo) 2.12.2024 mennessä. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan palkintoja joulukuussa ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Sovellukseen kirjanneet osallistuvat automaattisesti arvontaan.

Syysliikkujakortti 2024 (pdf)

LiikU talvella -kampanja 10.1.–31.3.

Kampanjan tavoitteena on haastaa ja motivoida liikkumaan eli voit osallistua kampanjaan omien kilometritavoitteiden mukaan. Liikuntamuotoina ovat hiihto, kävely, sauvakävely, juoksu, lumikenkäily, maastopyöräily, potkukelkkailu, pyöräily, luistelu ja retkiluistelu, eli huonokaan talvi ei siis estä liikkumista! Myös soveltava liikunta on huomioitu kampanjassa, joten se soveltuu kaikille ikään tai tasoon katsomatta.

LiikUn kampanja sivulle (siirtyy Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n sivulle)

Toimintaohje Liiku talvella -kampanjaan

Kirjaa päivittäinen liikkumisesi kilometreinä mobiilisovellukseen (ladattavissa sovelluskaupasta nimellä Liikkuen läpi vuoden). Mikäli sinun ei ole mahdollista tehdä kirjauksia Liikkuen läpi vuoden – mobiilisovellukseen, niin voit täyttää liikuntakorttia (pdf-tiedosto alla).

Liikuntakortin palautus lähikirjastoon tai liikuntatoimiston postilaatikkoon (Perniöntie 7, Salo) 2.4. mennessä. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan palkintoja huhtikuussa ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Mobiilisovellukseen kirjauksen tehneet osallistuvat automaattisesti arvontaan.

Liiku Talvella suorituskortti (pdf)