Hyppää sisältöön

Liikuntakampanjat

Nyt haastetaan itsemme, naapurit, perheenjäsenet, työkaverit, ystävät erilaisiin liikuntahaasteisiin!

Liikkuen läpi vuoden -kampanjakokonaisuus

Liikkuen läpi vuoden on LiikUn ja osallistuvien kuntien uusi kolmen kampanjan kokonaisuus, jossa on Talviliikkuja, Haastepyöräily ja Syysliikkuja kampanjat. Tällä kokonaisuudella kannustamme kaiken ikäisiä ja tasoisia lounais-suomalaisia liikkumaan ja merkkaamaan 18 eri liikuntalajilla tehdyt suoritukset Liikkuen läpi elämän mobiilisovellukseen. Näin ollen osallistuja voi seurata omaa liikuntahistoriaa ympäri vuoden sekä samalla osallistua kampanjoiden kuntakisoihin (pyöräily ja maastopyöräilyn kilometrit lasketaan Haastepyöräily kampanjan kuntakisaan, muut suoritukset näkyvät omassa liikuntahistoriassa). Salo oli mukana haastepyöräilyssä ja nyt seuraavaksi vuorossa on Syysliikkuja –kampanja 1.9.-30.11.2023. Talviliikkuja –kampanja alkaa tammikuussa.

Syysliikkuja -kampanja 1.9.-30.11.

Kampanjan tavoitteena on haastaa ja motivoida liikkumaan eli voit osallistua kampanjaan omien kilometritavoitteiden mukaan. Liikuntamuotoina ovat frisbeegolf, kävely, sauvakävely, juoksu, pyöräily, maastopyöräily, melonta, retkeily, rullahiihto ja -luistelu, uinti ja suunnistus. Myös soveltava liikunta on huomioitu kampanjassa, joten se soveltuu kaikille ikään tai tasoon katsomatta.

Syysliikkuja -kampanja järjestetään yhteistyössä LiikUn sekä kampanjaan osallistuvien kuntien liikuntatoimien kanssa. LiikU ja kunnat arpovat kaikkien osallistujien kesken palkintoja, joista ilmoitetaan voittajille erikseen.

LiikUn kampanja -sivulle

Toimintaohje Syysliikkuja -kampanjaan

Kuntakisassa on kolme sarjaa, alle 5000 asukkaan, sekä alle ja yli 10 000 asukkaan sarjat. Kirjaukset tehdään pääsääntöisesti mobiili- tai nettisovelluksen kautta. Jos kirjaukset ei ole mahdollista tehdä sähköisesti, on mahdollista täyttää liikuntakorttia (tässä alla). Liikuntakortin palautus lähikirjastoon tai liikuntatoimiston postilaatikkoon (Perniöntie 7, Salo) 4.12.2023 mennessä. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan palkintoja joulukuussa ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Liikuntakortti 2023 (pdf)

Haastepyöräilykampanja vapusta juhannukseen

Laitetaan kaikki pyörät pyörimään Salossa!

Haastepyöräily -kampanja vapusta juhannukseen 1.5.-25.6.2023 (siirtyy LiikUn sivulle)

Sähköpyörä, maastopyörä, citypyörä, hybridipyörä, cyclocrosspyörä, laatikko-pyörä, soveltavan liikunnan pyörät, tandempyörä, kickbike jne. Kaiken ikäisille ja tasoisille pyöräilijöille löytyy jonkinlainen polkupyörä omaan pyöräilyyn, joten nyt on hyvä aika ottaa pyörät esiin ja laittaa kaikki pyörät pyörimään!

Perinteinen Haastepyöräily -kampanja starttaa taas vappuna Lounaisessa-Suomessa 41 kunnan alueella, myös Salossa. Kirjausalustana toimii ilmainen Liikkuen läpi vuoden mobiilisovellus, joka toimii älypuhelimessa, tabletissa sekä netissä ja sen voi ladata sovelluskaupoista. Edellisvuosina Haastepyöräily mobiili-sovellusta käyttäneet saavat vanhalla koodilla tietonsa uuteen mobiiliin. Jos koodi on unohtunut, löytyy se uudesta mobiilista haku toiminnan kautta.

Toimintaohje Haastepyöräilyyn

Kirjaa päivittäinen liikkumisesi kilometreinä mobiilisovellukseen (ladattavissa sovelluskaupasta nimellä Liikkuen läpi vuoden), ellei sinulla ole mahdollisuutta kirjata kilometrejä mobiilisovellukseen, voit täyttää pyöräilysuorituksesi alla olevaan lomakkeeseen ja palauttaa sen liikunta@salo.fi tai lähimpään kirjastoon tai liikuntatoimiston postilaatikkoon (os. Perniöntie 7) 28.6. mennessä.

Haastepyöräilykortti 2023 (pdf) (131,30 Kt)

Taustaa

Liikkuen läpi vuoden -kampanjakokonaisuus Liikkuen läpi vuoden on LiikUn ja osallistuvien kuntien uusi kolmen kampanjan kokonaisuus, jossa on Talviliikkuja, Haastepyöräily ja Syysliikkuja kampanjat.
Tällä kokonaisuudella kannustamme kaiken ikäisiä ja tasoisia lounais-suomalaisia liikkumaan ja merkkaamaan 18 eri liikuntalajilla tehdyt suoritukset Liikkuen läpi elämän mobiilisovellukseen. Näin ollen osallistuja voi seurata omaa liikuntahistoriaa ympäri vuoden sekä samalla osallistua kampanjoiden kuntakisoihin (pyöräily ja maastopyöräilyn kilometrit lasketaan Haastepyöräily kampanjan kuntakisaan, muut suoritukset näkyvät omassa liikuntahistoriassa).
Salo hyppää mukaan nyt haastepyöräily -kampanjaan ja on jatkossa mukana kaikissa kolmessa (Talviliikkuja, Haastepyöräily, Syysliikkuja) kampanjassa.