Hyppää sisältöön

Liikuntakampanjat

Nyt haastetaan itsemme, naapurit, perheenjäsenet, työkaverit, ystävät erilaisiin liikuntahaasteisiin!

Haastepyöräily -kampanja 1.5.-27.6.2021 on päättynyt

Kiitos kaikille haastepyöräilyyn osallistuneille!

Katso miten Salo menestyi haastepyöräilyssä

Osallistu kävelykilometrikisaan 1.5.-31.10.2021

Valtakunnallinen Kävelykilometrikisa on avoin kaikille ja osallistua voit yksin tai porukalla.

Joukkueemme “Salo kävelee” on mukana Kävelykilometrikisassa, jossa osallistujat kirjaavat  kävelykilometrejään 1.5.-31.10.2021 sivulle https://kavelykilometrikisa.fi. Muista ensiksi kirjautua ja keksiä itsellesi käyttäjätunnus ja salasana. Samaisessa lomakkeessa kysytään joukkueen osallistumiskoodia ja se on salo2021. Kirjaa kävelykilometrit ja/tai -minuutit ylös ja kartuta Salo kävelee -joukkueen kilometri- ja/tai minuuttisaldoa! Kisa on leikkimielinen ja maksuton. Salo kävelee -osallistujien kesken arvotaan syksyllä palkintoja.

Haastamme teidät mukaan kävelyä ja hyvinvointia edistävään kisaan. Kävelykilometrin sivulla voit myös haastaa ystäviä, työkavereita ja naapureita mukaan (ylhäällä oikealla käyttäjätunnus nimesi vieressä olevan nuolen kautta).

Ota tästä Kävelykilometrikisan ilmoituspohja esimerkiksi aulatilan tai kahvihuoneen ilmoitustaululle:

Kävelykilometrikisa Salo kävelee (pdf)

Viisi vireää kuukautta

Tammi-toukokuun haasteen aikana jokainen voi muovata kuukauden teemaa itselleen sopivaan muotoon. Otat omaan hetkeen ja tilanteeseen parhaiten sopivat vinkin käyttöön. Me annamme kuukaudelle teeman ja jokaisen kuukauden aikana jaamme työikäisten liikunnan sivulla aiheeseen liittyvää tietoa, vinkkejä sekä tehtäviä. Sinä päätät, mitä ja miten paljon teet. Kokeile rohkeasti myös uutta ja tuntematonta. Muista, että kaikki mitä teet enemmän kuin ennen, on hyväksi omalle terveydelle ja hyvinvoinnille.

Mennääs ulos – luontoliikuntahaaste perheille

Salon liikunta- ja kulttuuripalvelut ovat suunnitelleet perheille suunnatun luontoliikuntahaasteen. Mennääs ulos! -haasteen toivotaan tuovan perheille uusia näkökulmia yhteisiin ulkoiluhetkiin ja löytöretkiin kotikulmilla.

Tutustu haasteeseen www.salo.fi/mennaasulos

Yhteystiedot

Liikunnanohjaaja
Saku Nikkanen
saku.nikkanen@salo.fi
02 778 4709