Hyppää sisältöön

Unelmien liikuntapäivä 10.5.

Unelmien liikuntapäivän liikuttajaksi – Tulethan mukaan!

Koko Suomen yhteistä liikkumisen juhlapäivää, Unelmien liikuntapäivää, vietetään jälleen 10.5.! Päivän tavoitteena on innostaa ihmisiä liikkumaan ja löytämään uusia tapoja liikkua. Unelmien liikuntapäivä on kaikenlaisen liikkumisen päivä, johon kuka tahansa voi osallistua.

Vuoden 2023 Unelmien liikuntapäivä toteutetaan Salon alueella tällä kertaa koko Saloa liikuttavana tapahtumana.

Tapahtuman tavoitteena on liikuttaa kaikenikäisiä salolaisia sekä edistää hyvinvointia ja terveyttä ja lisätä tietoisuutta erilaisista liikkumisen mahdollisuuksista Salon alueella.

Liikuntapalvelut kannustaa mukaan mahdollisimman paljon alueen seuroja, järjestöjä ja yksityisiä toimijoita luomaan Salon Unelmien liikuntapäivästä valtakunnallisestikin näkyvä tapahtuma.

Ota yhteyttä!

Liikunnan- ja valmennuksen ammattitutkinto-opiskelija Minna Mäkelä suorittaa Salon liikuntapalveluissa näyttötutkinnon vastaamalla Unelmien liikuntapäivän kokonaisuudesta Salossa.

Ilmoita Minnalle, minna.makela@edu.urheiluopisto3k.fi, oma tapahtumasi / 10.5. ja kirjaa tai kirjatkaa yhdessä tapahtuma kaupungin tapahtumakalenteriin kaikkien nähtäville. Minnalta saat myös lisätietoja tapahtumaan liittyen.

Tapahtumat nostetaan esiin myös tälle sivulle.

Olethan mukana ja tehdään yhdessä Salon alueesta Suomen liikuttavin alue!

Mainostathan myös itse tapahtumaasi sosiaalisessa mediassa #unelmienliikuntapäiväsalo #unelmienliikuntapäivä