Hyppää sisältöön

E-aineistot

Vaski-kirjastot tarjoavat asiakkailleen runsaasti e-aineistoja, joihin voit tutustua verkkokirjaston e-aineistosivulla. Sieltä löydät kaiken tarvittavan tiedon sähköisistä aineistoista sekä ohjeet niiden käyttöön. Kotimaisia sanoma- ja aikakauslehtiä sisältävät ePress ja eMagz ovat käytössä vain kirjastojen asiakaspäätteillä. Ulkomaisia lehtiä sisältävää PressReaderia ja musiikkiaineistoja sisältäviä Naxos-palveluja pääset käyttämään myös omalla laitteellasi. Osa eMagzin sisältämistä aikakauslehdistä on myös luettavissa omalla laitteellasi. Kirjautuminen näihin tapahtuu kirjastokortilla ja siihen liitetyllä tunnusluvulla.
E-aineistot Vaski-kirjastoissa

Vaski-kirjastojen tarjoamien e-aineistojen lisäksi verkossa on runsaasti myös vapaasti saatavilla olevia aineistoja. Näistäkin löydät listan Vaski-verkkokirjastosta. Vapaasti luettavissa olevien kirjojen lisäksi listalta löytyy myös konsertteja, kursseja ja elokuvia.
Vapaasti saatavilla olevia aineistoja

eKirjasto
eKirjasto tarjoaa käyttöösi yleisten kirjastojen e-aineistoja. Osa niistä on vapaasti käytettävissä, osan käyttämiseen tarvitset kirjastokortin ja siihen liittyvän tunnuksen.