Hyppää sisältöön

E-aineistot

Vaski-kirjastot tarjoavat asiakkailleen runsaasti e-aineistoja, joihin voit tutustua verkkokirjaston e-aineistosivulla. Sieltä löydät kaiken tarvittavan tiedon sähköisistä aineistoista sekä ohjeet niiden käyttöön. Kotimaisia sanomalehtiä sisältävä ePress on käytössä vain kirjastojen asiakaspäätteillä. Osaa ePressin sisältämistä kotimaisista aikakauslehdistä voit lukea myös omalla laitteellasi, osa on luettavissa vain kirjastojen asiakaspäätteillä. Ulkomaisia lehtiä sisältävää PressReaderia ja musiikkiaineistoja sisältäviä Naxos-palveluja pääset käyttämään myös omalla laitteellasi. Kirjautuminen näihin tapahtuu kirjastokortilla ja siihen liitetyllä tunnusluvulla.
E-aineistot Vaski-kirjastoissa

Vaski-kirjastojen tarjoamien e-aineistojen lisäksi verkossa on runsaasti myös vapaasti saatavilla olevia aineistoja. Näistäkin löydät listan Vaski-verkkokirjastosta. Vapaasti luettavissa olevien kirjojen lisäksi listalta löytyy myös konsertteja, kursseja ja elokuvia.
Vapaasti saatavilla olevia aineistoja

eKirjasto
eKirjasto tarjoaa käyttöösi yleisten kirjastojen e-aineistoja. Osa niistä on vapaasti käytettävissä, osan käyttämiseen tarvitset kirjastokortin ja siihen liittyvän tunnuksen.