Hyppää sisältöön

Lehdet

Salon kirjastopalveluiden eri toimipisteisiin tulee yhteensä noin 400 sanoma- ja aikakauslehteä. Voit lainata aikakauslehtiä (uusinta numeroa lukuunottamatta). Laina-aika on kaksi viikkoa. Sanomalehtiä ei anneta kotilainaan.

E-lehdet

Kirjastojen asiakastyökoneilta on yhteys ePress-palveluun, joka sisältää kotimaisia sanomalehtiä näköisversioina.
ePress – kotimaisia sanomalehtiä
Salon kirjastoissa vapaasti luettavissa olleen ePress aikakauslehdet -palvelun käyttö on päättynyt 31.12.2023. Osaa lehdistä pääset edelleen lukemaan kirjastojen asiakaspäätteilläkin, mutta se vaatii kirjautumisen etäkäyttöiseen ePressiin omalla kirjastokortilla ja siihen liitetyllä tunnusluvulla.

Ulkomaisia sanomalehtiä sekä osaa ePressin sisältämistä aikakauslehdistä voit lukea myös etäyhteydellä. Etäkäyttöä varten tarvitset kirjastokortin ja siihen liitetyn tunnusluvun.
PressReader – ulkomaisia sanomalehtiä
Etäkäyttöinen ePress – etäyhteydellä luettavissa olevia kotimaisia aikakauslehtiä

Historiallinen sanomalehtikirjasto sisältää Kansalliskirjaston digitoimat Suomessa vuosina 1771-1910 ilmestyneet sanomalehdet.

Mikrofilmatut sanomalehdet

Pääkirjastossa on käytettävissä seudulla ilmestyneitä vanhoja sanomalehtiä myös mikrofilmeinä. Filmejä ei anneta kotilainaan. Kirjastossa on mikrofilmien lukulaitteita, joille voit varata ajan neuvonnasta puh. 02 778 4950.