Hyppää sisältöön

Liikunta ja tanssi

Klikkaa aineotsikoita nähdäksesi niiden sisältämät kurssitarjonnat! Tähän oppiaineeseen kuuluu seuraavat aineotsikot:

Kansalaisopiston liikunnan kurssitarjonnan suunnittelusta ja organisoinnista vastaa

Liikuntasuunnittelija Sirpa Hattunen
Puhelin: 02 778 4704
Sähköposti: sirpa.hattunen@salo.fi

Kansalaisopisto tarjoaa monipuolisia tanssi-, terveys- ja liikuntakursseja eri ikäisille kuntalaisille. Kurssit on tarkoitettu 15- vuotta täyttäneille tai vanhemmille, ellei kurssikuvauksessa ole toisin mainittu. Ilmoittautuminen kursseille on ti-to 11.-13.8. alkaen, katso tarkemmat ilmoittautumistiedot kurssin aihealueen yhteydestä.

Mikäli liikuntaryhmän tapaaminen joudutaan peruuttamaan, tullaan tunnit korvaamaan opiston ilmoittamana ajankohtana. Tämä saattaa olla eri kuin kurssin normaali viikonpäivä tai kelloaika.

Huomioithan muut kurssilaiset! Ethän käytä hajusteita, sillä ryhmässä on yleensä aina joku, joka on tuoksuherkkä, sairastaa astmaa tai allergiaa ja saattaa saa voimakkaista tuoksuista päänsärkyä tai pahoinvointia.

Liikuntakurssimme ovat suurelta osin tiloissa, joissa ei ole vahtimestaria ja ovet ovat lukossa. Huomioi tämä saapuessasi tunnille. Olethan paikan päällä viimeistään 10 minuuttia ennen tunnin alkua. Näin varmistat, että pääset ulko-ovesta ja ehdit vaihtaa liikuntavaatteet yllesi.