Hyppää sisältöön
Vapaa-aika ja matkailu

Perttelin kirjasto

Asiointi kirjastoissa 3.12.2020-7.2.2021

Kirjastot ovat avoinna 3.12.2020-7.2.2021 rajoitetuin palveluin. Kaikkien tulee huolehtia kahden metrin turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta sekä tulla kirjastoon vain terveenä. Asiakkaiden tulee käyttää kasvomaskia, jos sen käyttöön ei ole terveydellistä estettä.

Varausten nouto, palautus ja lainaus rajatusta kokoelmasta on mahdollista. Asiointi tapahtuu omatoimisesti automaateilla. Kokoelma- ja oleskelutilat on suljettu. WC-tilat ovat suljettuina.

Asiakastietokoneet, tulostimet ja kopiokoneet ovat käytössä pika-asiointia (15 minuuttia) varten. Lähikontaktia vaativaa opastusta ei voida antaa. Kirjaston tiloissa järjestettävät tapahtumat ja ryhmäkäynnit sekä näyttelyt on peruttu.

Aineistoa voi palauttaa kirjastojen aukioloaikoina automaatteihin ja muina aikoina ulkona sijaitseviin palautusluukkuihin. Pääkirjaston palautusluukku avautuu kirjastokortilla.

Kirjastoautot liikennöivät normaalisti aikataulujen mukaan, mutta sisälle autoon pääsee vain yksi ihminen/perhe kerrallaan. Koulu- ja päiväkotipysäkeillä sisään pääsee vain yksi opettaja tai muu aikuinen kerrallaan.

Omatoimiset kirjastopalvelut Kiikalan, Kiskon, Kuusjoen, Muurlan, Suomusjärven sekä Särkisalon kirjastoissa ovat asiakkaiden käytettävissä maanantaista 11.1.2021 lähtien.

Rajoitukset perustuvat Varsinais-Suomen koronakoordinaatioryhmän antamiin suosituksiin 1.12., 15.12.2020, 5.1.2021 sekä 19.1.2021.

Aukioloajat, yhteystiedot ja palvelut Vaski-verkkokirjastossa

Perttelin kirjasto kartalla

Nettiyhteydet
Asiakkaiden käytettävissä kaksi asiakaskonetta, tulostus- ja kopiointimahdollisuus sekä avoin verkko SaloGuest.

Yhteystiedot

Perttelin kirjasto
Tortosmäenkuja 1 B
25190 PERTTELI
02 778 4940
kirjasto.pertteli@salo.fi

Henkilökunta:
Sari Hepo-oja (ti, ke)
Taina Virta (ma, to)