Hyppää sisältöön

Uimarannat

Tiedotteet
Tupakointi kielletään kaupungin uimarannoilla ja leikkipuistoissa
3.6.2022
Tupakkalakia tiukennettiin 13.4.2022. Tupakkalain muutokset astuivat voimaan uimarantojen ja leikkipuistojen osalta 1.5.2022. Yleisillä uimarannoilla tupakointi on kielletty toukokuun alusta syyskuun loppuun. Lakimuutoksilla halutaan suojata erityisesti pieniä lapsia passiivisen tupakoinnin haitoilta. Lisäksi halutaan vähentää tupakoinnista aiheutuvaa roskaantumista ja ympäristöhaittoja. Salon kaupunki palvelujen järjestäjänä noudattaa tupakkalakia ja kieltää tupakoinnin leikkikentillä/-puistoissa ja yleisillä uimarannoilla. Savullisten (esim. tupakka, sähkötupakka […]

Yleisten uimarantojen ja -paikkojen valvonta

Sekä uima-altaiden että yleisten uimarantojen vedenlaadun tulokset pidetään nähtävillä kunkin uimapaikan ilmoitustaululla. Ympäristöterveydenhuolto valvoo yleisten uimarantojen ja -paikkojen veden laatua ja terveydellisiä olosuhteita.

Kaupungin yleisillä uimarannoilla koirien uittaminen on kielletty.

Kaikilta kulkuneuvoilla uimarannoille tulijoilta/lähtijöiltä toivotaan liikennesääntöjen noudattamista ja erityistä varovaisuutta, sillä rantateillä liikkuu paljon kävelijöitä ja pyöräilijöitä!

Uimarannat kartalla (pdf) (1,86 Mt)

Uimavesien laatu

 

Saunalliset uimarannat

Talviuintipaikat

Saunattomat uimarannat

Saunattomat uimapaikat ovat avoinna virallisen uintikauden 15.6.-31.8.2023.

Muut kuin liikuntapalveluiden hallinnoimmat uimarannat