Hyppää sisältöön

Kulttuuritila Näkkäri

Näkkäri on elävä taiteen ja kulttuurin monitoimitila Salon kansalaisopistolla osoitteessa Ylhäistentie 2. Nimi viittaa naapuriin, jossa toimi maineikas Ylhäisten näkkileipätehdas vuosina 1927-1990. Mielestämme kulttuurin ja taiteen tulisikin olla osa arkea ja elämää kuten sukupolvesta toiseen ruokapöydissä pysynyt näkkileipä, laadusta tinkimättä!

Opetusta, esityksiä ja elävää kulttuuria

Näkkärissä toimii Salon kansalaisopiston teatterikoulu ja tilaa käytetään myös tanssin, musiikin ja sirkustaiteen opetukseen ja esityksiin. Lisäksi Näkkärissä järjestetään näytöksiä, konsertteja, esityksiä ja muita tapahtumia. Ohjelmistossa halutaan kiinnittää erityistä huomiota taiteen ja kulttuurin lähestyttävyyteen kaikenlaisille ihmisille ja monipuolisille yleisöille.

Tapahtumia Näkkäriin tuottavat kansalaisopiston lisäksi yleiset kulttuuripalvelut, kaupungin muut toimialat, salolaiset yhdistykset ja toimijat. Näkkäri on myös mahdollista varata ja vuokrata omaan käyttöön ja tapahtumiin.

Näkkäri-kortti

Salon yleisten kulttuuripalvelujen järjestämissä tapahtumissa maksuvälineenä käy myös Salon pääkirjastosta lainattava Näkkäri-kortti.

 

Kulttuuritila Näkkäri

Näkkäri-kortti oikeuttaa ilmaiseen sisäänpääsyyn 2 henkilölle Kulttuuritila Näkkärissä järjestettäviin Lasten lauantai -esityksiin, sekä muihin yleisten kulttuuripalveluiden tuottamiin tapahtumiin.

Vauvaperjantait

Näkkäri-kortti oikeuttaa ilmaiseen sisäänpääsyyn yhdelle aikuinen-vauva -parille Vauvaperjantai-tapahtumiin.

Näkkärissä tapahtuu:

Syksyllä jatketaan Lasten lauantaiden ja Vauvaperjantaiden parissa ja myös aikuisille on luvassa kulttuuriantia monipuolisesti. Alapuolelta löydät syyskauden esitykset ja liput Salon kaupungin verkkokaupasta.

Näkkärin syksyn 2023 Lasten lauantait

Syksyn 2023 Vauvaperjantait

Tutustu Näkkäriin